Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά

>> Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009


Μετωπική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση σχεδιάζει η ΝΔ, αξιοποιώντας την επιστολή του τούρκου πρωθυπουργού κ. Ταγίπ Ερντογάν προς τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας κ. Εγκεμέν Μπαγίς στην Αθήνα. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκος ζήτησε χθες να συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν η επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, αλλά και το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής «για να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τι είδους ελληνοτουρκικό διάλογο επιδιώκει, ιδιαίτερα για το Αιγαίο» , όταν η Ελλάδα υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμιά ελληνοτουρκική διαφορά στο Αιγαίο πλην της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας.
Την ίδια ώρα η εφημερίδα «Χουριέτ» σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα εκφράζει την πρόθεση του κ. Ερντογάν, στην επιστολή που έστειλε στον κ. Παπανδρέου, να επιλύσει «το θέμα του Αιγαίου», όπως το χαρακτηρίζει. Σύμφωνα με τη «Χουριέτ», ο κ. Ερντογάν ζητεί να δημιουργηθεί «μια δομή σε υπουργικό επίπεδο με αρμοδίους των πλευρών που θα ασχοληθούν με το θέμα», σημειώνοντας ότι «ακολουθούμε πολιτική μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονές μας». Επιπλέον ο τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι ενθαρρύνει τον τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για να υπάρξει επίλυση του Κυπριακού και παρακαλεί τον κ. Παπανδρέου να πράξει το ίδιο με τον κ. Χριστόφια: «Παρακαλούμε, κάντε το ίδιο με την ελληνοκυπριακή πλευρά προς όφελος μιας λύσης», αναφέρει συγκεκριμένα η «Χουριέτ».
Η «Χουριέτ» αναφέρει επίσης (χωρίς να επιβεβαιώνεται από την ελληνική κυβέρνηση) ότι ο κ. Παπανδρέου «αποδέχθηκε την πρόταση για υπουργική συνάντηση και είπε ότι θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια για μια βιώσιμη λύση στο Κυπριακό» . Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου με τον τούρκο υπουργό Επικρατείας κ. Εγκεμέν Μπαγίςκαι την πρόθεση του έλληνα Πρωθυπουργού να επιχειρήσει να επιλύσει τα δύσκολα, όπως τα χαρακτηρίζει, προβλήματα.
* «Χωρίς προϋποθέσεις δεν γίνεται κανένας διάλογος. Κάθε χώρα, όπως και η Τουρκία, έχει τις δικές της απόψεις και προσεγγίσεις. Και η Ελλάδα έχει τις δικές της σταθερές προσεγγίσεις, έτσι όπως φαίνονται μέσα από την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, με τον πιο προσεκτικό τρόπο» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής σχετικά με την επιστολή Ερντογάν προς τον κ. Γ. Παπανδρέου. Την πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει την ελληνική πρωτοβουλία για τον δίαυλο της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών Ελλάδας- Τουρκίας τόνισε χθες από τη Βιέννη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: