Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αλά 9/11 στο Βερολίνο?!!!? - Είναι το μέλλον προσχεδιασμένο από την ΝΤ? - Ετοιμάζουν ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ?

Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αντίστοιχο των Δίδυμων Πύργων στις 11 ή 26/6/11?
Ένα μήνυμα που έλαβα από φίλη στο εξωτερικό μοιάζει ιδιαίτερα ανησυχητικό και ίσως θα έπρεπε μετά τα όσα μας "δίδαξε" η ιστορική μέρα φρίκης του Σεπτέμβρη 2001 με την πτώση των Δίδυμων Πύργων και όσα ακολούθησαν να πρέπει να βρούμε τρόπους μη επίτευξης του στόχου τούτου...
(αν είναι έτσι...)

Ανάμεσα σε πολλές άλλες πληροφορίες που θα πρέπει να μεταφράσω από τη γερμανική και να σας παραθέσω αξίζει να σας δείξω το βίντεο με τις σχετικές πληροφορίες που δείχνουν σε αντιστοιχία με το γεγονός της 9/11 πως όπως τότε, έτσι και τώρα μέσα από ταινίες του Χόλυγουντ αφήνουν να φανούν συγκεκριμένες ημερομηνίες και "ρολόγια"...




Είναι στη Γερμανική, ωστόσο τα σημάδια δεν χρειάζονται μετάφραση θαρρώ...
Αυτό που εντοπίζουν οι παρατηρήσεις που συγκέντρωσαν στο εν λόγω βίντεο είναι πως δεν αποκλείεται να χτυπήσουν στις 26/6/2011 το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, όπου εκείνη την ημέρα θα γίνει η έναρξη των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου...

Προς το τέλος του βίντεο υπάρχουν σκηνές από το σποτ που διαφημίζει το γεγονός στο Βερολίνο και ξεκινά με μια παρέα κοριτσιών όπου πίσω τους στέκεται ένα κορίτσι με μαντίλα... επίσης το στάδιο διαθέτει 9 "πύργους" όπως και η Μέκκα... Θέλουν πάλι να ρίξουν το φταίξιμο στον ισλαμικό κόσμο όπως έκαναν μετά την πτώση των πύργων ή επιχειρούν μια τελετουργική "πτώση" της Μέκκας (ποτισμένη τώρα από το αίμα των εκεί θεατών????)?

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει... Ωστόσο αν πράγματι επιδιώκουν κάτι τέτοιο, πως, με ποιό τρόπο μπορούμε να αποτρέψουμε μια τέτοια πραγματοποίηση? Αυτό θαρρώ πως πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο.

Ωστόσο όσο θα οδεύουμε προς τα εκεί αξίζει να έχουμε κατά νου πως κάτι ακόμη σημαντικότερο μαγειρεύεται σε όλη την Ευρώπη. Την ημέρα εκείνη ΛΗΓΕΙ η κυριαρχία των κρατών-εθνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

Μεταφράζω από το κείμενο που έλαβα:

"Όπως ακριβώς η ιδιωτική FED („νόμιμο“ ιδιωτικό δικαίωμα εκτύπωσης χρημάτων δίχως όρια) δημιουργήθηκε κατά τις χριστουγεννιάτικες εορτές  μόνο με την υπογραφή του Προέδρου των ΗΠΑ πίσω από την πλάτη των πολιτικών και δίχως τη σύμφωνη γνώμη του λαού, θέλουν τώρα να πετύχουν ένα ακόμη βήμα της ΝΠΤ στην ΕΕ, επίσης πίσω από την πλάτη των όλων λαών, κατά τη διάρκεια που στα προσκήνια έχουν σχεδιαστεί και θα λαμβάνουν χώρα "επιθέσεις"! [να υποθέσω πως θα υπάρξει εκείνη την περίοδο ένταση και βία και στα πλαίσια των "αγανακτησμένων"? να υποθέσω πως θα παρεκτραπούν οι φιλειρηνικοί πολίτες επιβεβαιώνοντας και τις κάρτς των Ιλλουμινάτων που δείχνουν επιθέσεις σε ΜΑΤ "για την ειρήνη"?- πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι προσχεδιασμένες... - αλλά εδώ είναι που πρέπει να φανεί η δύναμη μας και η γνώση μας!!! ΑΝ έχουμε κατανοήσει και αφυπνιστεί αληθινά!]

Η ημέρα της 26.6.2011 είναι νομικά η μέρα ορόσημο για την νομική υπόσταση της ΕΕ.  Αυτό σημαίνει πως όλα τα δικαιώματα των κρατών και των λαών των πολιτών της ΕΕ χάνουν την ισχύ τους! H πλήρως ιδιωτικού δικαίου ΕΕ θα είναι τότε κυρίαρχος υπαράνω όλων των κρατών της ΕΕ και των πολιτών τους όπως και κάθε αγαθού!  

Όποιος έχει ασχοληθεί με τη συνθήκη της Λισαβόνας γνωρίζει ποιό ύπουλο κατασκεύασμα έχει προτετοιμαστεί και τίθεται σε ισχύ στις 26.6.2011, ωστόσο ΜΟΝΟ εάν παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας μας. Τότε η Συνθηκη της Λισαβόνας θα αποτελέσει το Σύνταγμα όλων των κρατών της ΕΕ. 
Ένα τέτοιο σιωπηλό "πέρασμα", μια σιωπηλή αποδοχή της συνθήκης από τα κράτη της ΕΕ έχει γίνει πιθανή διότι αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη από νόμους, ή άνευ νόμους κατάσταση. Μετά την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων για πληρωμή των επιδιορθώσεων των καταστροφών που προκλήθηκαν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια - ακόμη και το Αυστριακό Κρατικό Συμβόλαιο (Συνθήκη ύπαρξης κράτους? - Αν είναι έτσι η Ελλάδα που δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα της αποζημίωσης είναι η μόνη που θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος? Είναι πολύ να θεωρήσουμε πως γι΄αυτό δεχόμαστε πρώτοι την πλήρη καταστροφή εκ των έσω???).  
Εντός αυτού του νομοθετικού ελλείμματος επιθυμεί τώρα η ΕΕ να τοποθετήσει τις ιδιωτικού δικαίου απαιτήσεις της και ήδη έχει περάσει εντός όλων των κρατών μελών της τεράστιες νομοθετικές αλλαγές ιδιωτικού τύπου.  Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο η ΕΕ, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο φέουδο-κράτος που θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας. Σε αυτή τη Συνθήκη δεν έχει κανένας Ευρωπαίος εθνικά δικαιώματα!!!  
Εμείς οι άνθρωποι-λαοί πρέπει γραπτώς να απαιτήσουμε την εθνική κυριαρχία μας που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο και να στείλουμε ανάλογα γραπτά αιτήματα σε κυβερνητικές υπηρεσίες, υπουργεία κτλ και τους Προέδρους των κρατών μας απαιτώντας εκ νέου την εθνική κυριαρχία μας, ΠΡΙΝ από τις 26.6.2011 (καλύτερα ακόμη πριν τις 11.6.2011) και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα.   
Όλοι γεννηθήκαμε με ίδια δικαιώματα!
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό!
Όλα τα κράτη πρέπει να γίνουν κυρίαρχες ομοσπονδίες με υψηλές κυριότητες, εντός των οποίων πράγματι τα δικαιώματα θα πηγάζουν από το λαό!
Οι κυρίαρχοι λαοί αμέσως παύουν να δίνουν τη δύναμη τους στους πολιτικούς εκπροσώπους. Οι πολιτικοί υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπερασπίζονται τη Θέληση του ΛΑού και να εκπληρώνουν την εφαρμογή της λαϊκής θέλησης. 
(...)
VΛαοί ξυπνήστε! - απαιτήστε την κυριαρχία σας και ελέγξτε αυτούς που πρέπει να εκπληρώσουν τη λαϊκή θέληση! Η οντότητα γίνεται άνθρωπος όταν μπορεί να αναγνωρίσει τη δική του θέληση και τον εαυτό του ως αυτόβουλα σκεπτόμενο και αυτοπροσδιοριζόμενο ον που γεννήθηκε από το Θεό, το Είναι.  
Συγγραφή 3.6.2011 – για όλους Annijatbé 
Παρακαλώ για άμεση διάδοση του παρόντος!


Θα ακολουθήσουν κι άλλα σχετικά κείμενα και ζητώ από τώρα την τοποθέτηση όσων γνωρίζουν τη νομική γλώσσα ώστε να συνταχθεί κείμενο σχετικά με την απαίτηση της Εθνικής Κυριαρχής μας για την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μορφέα,
Μετά το επεισόδιο τις 9.11.2001 η σκοτεινή ελίτ προσπάθησε τουλάχιστον αλλες τρεις φορές να το επαναλάβει το ίδιο στην Αμερική για να τελειώσει την αγγέντα της με επιβολή στρατιωτικού νόμου. Το ίδιο και το Ισραήλ έκανε έως τώρα δύο προσπάθειες να χτυπήσει μόνο του το Ιράν. Όμως τά πολεμικά αεροπλάνα έμειναν κόκκαλο δεν μπορούσαν να μετακινηθούν ούτε χιλιοστό. Έως τα τέλη του 2012 θα σταματήσουν ΟΛΕΣ οι κινήσεις των μεγάλων δυνάμεων με τα υπερόπλα τους που με τα παιχνιδάκια τους μόνη και ομαδικά φέρνουν δεινά στο σώμα της γαία μας και στους ανθρώπους.Η δύναμη που τα σταμάτησε λέγεται ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ που παρακουλουθή κάθε λεπτομέρεια στη γαία μας. Δεν θα αφήσει ούτε αυτό το συμβάν να γίνει στο Βερολίνο. Μένω στο τόπο αυτό και το άκουσα από άλλες πηγές εδώ και μήνες. Όμως ποιος είναι ο σκοπός που ανοικινώνεται ποιό μπροστά? Η σκοτεινή ελίτ ξέρει του ερμητικούς νόμους που διοικούν το σύμπαν και τούς ανθρώπους. "Η ενέργεια η δύναμη κάθε ανθρώπου ακολουθεί αυτό που δίνεις προσοχή". Εάν ΠΡΟΚΑΤΟΒΟΛΙΚΑ δώσουν εκατομμύρια άνθρωποι τη προσοχή τους και τη πιστη τους ότι θά συμβή κάτι, τότε γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το ίδιο με τον λεγόμενο Αντίχριστο. Η άνθρωποι με τη πίστη τους και μόνο τον υλοποιούν όχι ότι υπάρχει σαν ον. Και φυσικά η εκκλησία είναι υπηρέτης της σκοτεινής ελίτ και είναι πρώτη στο χορό. Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος δημιουργός σε όλα γύρω του, χωρίς φυσικά να το ξέρη ο ίδιος. Αλλά η σκοτεινή ελίτ το ξέρη, και το εκμεταλεύεται. Βεβαίως ο Ελληνας θά πιστέψει στη πανταχού παρουσία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός μόνο τότε, όταν κατεβούν τα πλοία τους μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά και εκέι θα απογοητευτή, διότι τα πλοία τους δεν είναι μετάλλινα όπως τα γήινα αλλά απο ΦΩΣ, που πέρνουν κάθε μορφή σκέψεως αυτών που κατοικούν μέσα τους. Έχω γράψει επανειλημμένα για αυτή τη Θεία Δύναμη, αλλά ο Έλληνας περιμένει ακόμα να ακούσει αυτή την είδηση από τα ΜΜΕ, τη ΝΑΣΣΑ, κάποιους ειδικούς επιστήμονες, κάποιοι στη τηλεόραση που ομιλούν συνεχώς για τη σκοτεινή ελίτ, χωρίς να λεν καν ούτε μία λέξη, ότι η σκοτεινή ελίτ εμείς τη στηρίζουμε καθημερινώς με το τρόπο που σκεπτόμαστε.
Σημάδεψε λοιπόν τα λόγια που γράφω τώρα διότι θά σου τά θυμήσω στούς επομενους μήνες και χρόνια.