Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Σέρβος Πρόεδρος: Το σχέδιο για τη Μεγάλη Αλβανία είναι μια πραγματικότηταΙούνιος 17, 2011.

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, δήλωσε σήμερα ότι το σχέδιο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, είναι μια πολιτική πραγματικότητα και η Σερβία πρέπει να είναι έτοιμη σε οποιαδήποτε αλλαγή  που θα προκύψει στην επίλυση του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου.


«Είμαι κατά της δημιουργίας των μεγάλων  εθνικών κρατών στα Βαλκάνια, γιατί αυτό θα δημιουργήσει απρόβλεπτες συνέπειες, αλλά η Σερβία έχει τη λύση, αν κάποιος στη διεθνή κοινότητα εξακολουθεί να πιστεύει στη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Τάντιτς στα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η Σερβία πρέπει να βρει τρόπους τους οποίους οφείλουν οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις να υποστηρίξουν για μια μόνιμη λύση ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές συγκρούσεις σε αυτήν την περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται ως μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τον Σέρβο πρόεδρο, η Σερβία στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου δεν έχει πολιτικά μυστικά και θέλει να λύσει το πρόβλημα αυτό πριν από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


--


Πηγή: ina-online

Δεν υπάρχουν σχόλια: