Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

"Στα άδυτα της μυστικής λέσχης Bilderberg..." Μια έρευνα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα αρχείο!


Από τις 6 Ιουνίου σας έχουμε προαναγγείλει ότι θα δώσουμε στην ευρύτερη δημοσιότητα, δηλαδή θα ανεβάσουμε στο διαδίκτυο, και μόνον για λίγες ημέρες, την πρώτη μεγάλη αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα τον Μαϊο του 1996. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο γνωστό και έγκυρο διεθνούς κύρους, από τότε, ελληνικό περιοδικό STATUS και την υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος. Μια έρευνα που αποτέλεσε σταθμό στην Ελληνική δημοσιογραφία και την βάση για όλα τα δημοσιογραφικά και συγγραφικά κείμενα που στην συνέχεια είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα από το 1996. 

Μέχρι τότε όλα τα ελάχιστα κείμενα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα περιείχαν ελάχιστες πληροφορίες και βασίζονταν κυρίως στις θεωρίες συνομωσίας που καταγράφοταν διεθνώς. Η Έρευνα όπως θα δείτε φωτίζει άγνωστες πτυχές της μυστικής λέσχης των ισχυρών της οικονομίας και της πολιτικής στον πλανήτη και αποκαλύπτει με επίσημες, δηλώσεις και μάλιστα Ελλήνων, εκ τότε δεν έχουν ξανά υπάρξει επίσημες δηλώσεις, από κανέναν σε όλο τον κόσμο εκ των συμμετεχόντων στις εργασίες της λέσχης. Η δημοσιογρααφική έρευνα που είναι καρπός εργασίας τουλάχιστον τριών ετών και επαφών, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με αξιόπιστες ανώτερες κυβερνητικές πηγές σε όλο τον κόσμο και ειδικά τις ΗΠΑ δίνει πάρα πολλά στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της πολιτικό οικονομικής "μυστικής" οργάνωσης. Διαβάστε και κρατείστε στο αρχείο σας αυτή την πολύκροτη δημοσιογραφική έρευνα η οποία δίνει μια σειρά στοιχεία που ρίχνουν φως στα άδυτα της μυστικής λέσχης των ισχυρών της γης.
 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STATUS ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1996


greekamericannewsagency

greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια: