Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Λεφτά υπάρχουν: Aλλά μόνο για την Καραϊβική και την ... gay parade!

Ύβρις σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων που υποφέρουν από τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα, την ανεργία ιαι την ανέχεια, θεωρούνται δύο ενέργειες, μία της κυβέρνησης και μία του δήμου Αθηναίων, ο οποίος μάλιστα μόλις την Παρασκευή έλαβε  υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από τον Οίκο Μoody's και πέρασε σε επίπεδο πόλεων ... Αντίς Αμπέμπα.
Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η κυβέρνηση δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ στα νησιά της Καραϊβικής προκειμένου να ... αποζημιωθούν από την Ελλάδα για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής! Συγκεκριμένα ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος από την Βουλή που  αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση ψήφισε νόμο με τον οποίο μοιράζει 4 εκατομμύρια ευρώ για τις Μπαχάμες, την Βερμούδα, την Κόστα Ρίκα κλπ Ο νόμος δημοσιεύτηκε στο φύλλο της κυβέρνησης στις 26 Μαΐου και προβλέπεται να δίνεται ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως για μία τετραετία στο Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της κοινότητας της Καραϊβικής.
Η πρωτοβουλία αυτή είχε αναληφθεί επί Νέας Δημοκρατίας από τον τότε γενικό γραμματέα Διεθνών Αναπτυξιακών Σχέσεων, και στενό συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη, ευρωβουλευτή σήμερα, κ. Σκυλακάκη, ο οποίος ανήκει στην "Δημοκρατική Συμμαχία" και υλοποιείται πλέον τώρα, τρία χρόνια μετά από τον νυν υπουργό Εξωτερικών, κ. Δρούτσα.
Το δεύτερο εξοργιστικό είναι η χρηματοδότηση της ... gay parade που έγινε χθες στην Αθήνα από τον δήμο Αθηναίων. Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση ένας δήμος ο οποίος έχει καταρρεύσει οκονομικά και προβαίνει σε συνεχείς απολύσεις προσωπικού, μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσει την πολιτική χρηματοδότησης δραστηριοτήτων διαφόρων ομάδων;
Ποια ακριβώς είναι η λογική χρηματοδότησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης; Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του ζωή, αλλά όχι σε βάρος των οικονομικώ του συνόλου. Δηλαδή αν αύριο έρθει ο "Σύλλογος καμακιών" για παρέλαση στο Σύνταγμα ο κ.Καμίνης θα τους χρηματοδοτήσει; 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: