Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Κ. Βελόπουλος: Πάμε για Γουδί,κάποιοι θα στηθούν στα 6 μέτρα, χρειάζεται Συντακτική Συνέλευση!


Μιλώντας στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" του Κ. Χαρδαβέλα στις 7-6-2011 εξέθεσε τις απόψεις του για την παρούσα κατάσταση της χώρας λέγοντας τα παρακάτω:
«Το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές! Αυτό έφερε την χώρα στον γκρεμό! Χρειάζεται συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να επιτευχτεί επανεκκίνηση του καινούριου και του διαφανούς πολιτικού προσωπικού! Δεν θα χρεοκοπήσουμε! Μας θέλουν διασωληνωμένους ώστε να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, νερό κ.λ.π.
Αν θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, πρέπει να βρούμε ανθρώπους να την βγάλουν και το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Το λέω και δημοσίως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος! 40 χρόνια χρεοκόπησαν την Ελλάδα.
Είμαι υποχρεωμένος μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος να παραμείνω εκεί μέσα γιατί κάποιοι με πιστεύουν.
Έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα εγώ δεν θα γίνω μέρος του συστήματος και δεν θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις.
Ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του. 40 χρόνια… χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Δεν θα πάω στο Γουδί!»
 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/06/6.html#ixzz1Oy8Xhr2U

Δεν υπάρχουν σχόλια: