Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Να πως μπορεί να μηδενιστεί το Ελληνικό χρέος!

(Πρόταση συντάκτη του taxalia)
1. Για κάθε Έλληνα εκδίδεται αυτόματα μία χαμηλότοκη πιστωτική κάρτα με όριο από 3000€ εώς 50000€ (με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, τεκμήρια και πόθεν έσχες). Γίνεται αυτόματη υποχρεωτική ανάληψη μέχρι το πιστωτικό όριο του καθένα υπέρ εταιρίας του Δημοσίου (π.χ. την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α.Ε.).
2. Με τα χρήματα αυτά… η εταιρία επαναγοράζει (φθηνά το χρέος μας)
3. Ο κάθε πολίτης κάθε μήνα πληρώνει την ελάχιστη καταβολή (ή παραπάνω αν θέλει)
4. Το δημόσιο κάνει διανομή εκτάσεις και δίνει πίσω με την μορφή ανταλλάγματος παραθαλάσσια ή γενικά προνομιούχα οικόπεδα στον κόσμο, τα όποια δίνουν με την σειρά τους νέα πνοή στην κατασκευή (νέα έργα, δρόμοι, οικοδομές, υδρεύσεις κλπ).
Η σε μετοχές από ΔΕΚΟ και δημόσια περιουσία που πρόκειται να εκποιήσει η κυβέρνηση (συγνώμη Γιώργο, αξιοποιήσει εννοούσα)
Οπότε η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά και ξεμπερδεύουμε…
(στο μεταξύ έχουμε βάλει μυαλό, κάνουμε όμορφα τις μεταρυθμίσεις και επενδύουμε σε πραγματικές επενδύσεις και όχι πράσινες αρλούμπες. Κάνουμε τους αγρότες ξανά παραγωγικούς και όχι παραγωγούς ρεύματος. Δίνουμε έμφαση στον τουρισμό και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης κλπ….)
http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: