Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Δρούτσας: Η Βόρεια ή Άνω Μακεδονία είναι αποδεκτές λύσεις

"Απολύτως αποδεκτή" γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα, βρίσκει ο Υπουργός
Εξωτερικών της Ελλάδας μια ονομασία "Βόρεια  ή  Άνω  Μακεδονία"
Ένα όνομα Βόρεια Μακεδονία ή Άνω Μακεδονία, είναι απολύτως αποδεκτό, δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας,  σε μια αλλαγή της πολιτικής, που ακολουθούν τα Σκόπια στο θέμα της διαφωνίας του ονόματος.


«Η εντύπωσή μας είναι ότι αργά αλλά σταθερά υπάρχει μια αλλαγή στην συμπεριφορά των Σκοπίων… Αν αναζητούμε, ειλικρινά, μια λύση, θα πρέπει η Αθήνα και τα Σκόπια να συζητήσουν με πνεύμα αλληλοκατανόησης», είπε ο Δρούτσας.

Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπεξ, ο Γιώργος Παπανδρέου  από τη στιγμή που ήρθε στην εξουσία,  άρχισε προσωπικές επαφές με την ηγεσία της πΓΔΜ και επεδίωξε με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών, την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος.

Ο Δημήτρης Δρούτσας θεωρεί ως απολύτως αποδεκτή μια ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» ή «Άνω  Μακεδονία». Μια τέτοια ονομασία θα αναιρεί όλους τους κινδύνους από τυχόν εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας.


--
Πηγή: ИНПРЕС

Δεν υπάρχουν σχόλια: