Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ιατροδικαστική απόδειξη, ότι το σούπερ μικρόβιο E. coli (στα γερμανικά EHEC) δημιουργήθηκε εργαστηριακά για να προκαλεί θανατηφόρες απώλειες ανθρώπων


του Mike Adams
Μετάφραση απο τα γερμανικά: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
Πηγή αυτού του άρθρου:
http://berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=2119&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=35a22e409587a608e2ce1227e79b65a8

Ενώ οι ειδήσεις "τα ζαρζαβατικά φταίνε για την ασθένεια" βρισκεται παντού στην Ευρώπη σε έξαρση, πιο συγκεκριμένα, ότι μια υπερανθεκτική φυλη βακτηριδίων, το E. Coli, κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν και γεμίζει τα νοσοκομεία της Γερμανίας, κανείς σχεδόν δεν ρωτά, πως αυτό το E. Coli έγινε κατα μαγικό τρόπο τοσο ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικά είδη αντιβιοτικών και γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά στα είδη διατροφής.

Η ειδική αυτή παραλλαγή του E. coli ανήκει στην φυλή βακτηρίων O 104 και οι φυλές 0 104 κανονικά δεν είναι σε καμμια περίπτωση ανθεκτικές στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την ανθεκτικότητα, πρέπει να εκτεθούν, κατ 'επανάληψη, σε αντιβιοτικά, για να αυξηθεί η «πίεση μετάλλαξης", που θα τα κάνει να αποβάλλουν πληρως την αντιβιωτική ανθεκτικότητα που έχουν.

Αν κάποιος θέλει να μάθει την καταγωγή αυτών των φυλών, πρέπει να παρακολουθήσει την βιοτεχνολογική διεργασία του γενετικού κώδικα του E. coli, επιστρέφοντάς το στην αρχική του μορφή και να καθορίσει λίγο πολύ τα αντιβιοτικά στα οποία έχει εκτεθεί κατά την ανάπτυξή του. Η διεργασία αυτή έχει γίνει (βλ. παρακάτω) και η γενετική αποκωδικοποίηση της φυλής O 104 αποκαλύπτει μια συναρπαστική εικόνα του πως προήλθε.

Όταν οι ερευνητές του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch αποκωδικοποίησαν την γενετική σύνθεση του 0 104, διαπίστωσαν, ότι παρουσιάζει ανθεκτικότητα στις ακόλουθες κατηγορίες και συνδυασμούς αντιβιωτικών:

• Πενικιλλήνη
• Τετρακυκλίνη
• Ναλιδιξικό οξύ
• Τριμεθοπρίμη-σουλφαμεθοξαζόλη
• Κεφαλοσπορίνη
• Αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
• Πιπερακιλλίνη-Ταζομπακτάμη

Επιπλέον η φυλή 0 104 έχει την δυνατότητα να παράγει ειδικά ένζυμα, τα οποία κατα κάποιο τρόπο της δίνουν μια βακτηριακή υπερδύναμη, σαν ορολογία γνωστή ως extended-Spectrum Beta-Lactamase - ESBL (ευρύ φάσμα λακταμάζας μπέτα):

"...ένζυμα που παράγονται απο βακτήρια και έχουν αποκτήσει αντοχή στα ανωτέρω αναφερθέντα αντιβιωτικά, που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στα νοσοκομεία" http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/

Η φυλή O 104 έχει δύο γονίδια, το TEM1 και το CTX-M-15, που απο την δεκαετία του 90 κάνουν τους γιατρούς να τρέμουν, όπως αναφέρει ο βρεταννικός The Guardian. Γιατί; Επειδή είναι τόσο θανατηφόρα, ώστε πολλοί από αυτούς που έχουν μολυνθεί να εμφανίζουν σοβαρές οργανικές ανεπάρκειες και να πεθαίνουν.

Παρασκευή ενός θανατηφόρου υπερσπέρματος με την τεχνική των γονιδίων

Πώς ακριβώς γίνεται να δημιουργείται ένα γένος βακτηρίων που να είναι ανθεκτικό σε πάνω από μια ντουζίνα αντιβιοτικά που προέρχονται από οκτώ διαφορετικές
τάξεις και περιλαμβάνει δύο θανατηφόρες μεταλλάξεις γονιδίων καθώς και τις ιδιότητες του ενζύμου ESBL;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γίνει αυτό και αυτός μας οδηγεί μόνο προς μία κατεύθυνση: Να έχει εκτεθεί το E. coli σε όλες τις οκτώ κατηγορίες των αντιβιοτικών. Κανονικά αυτό δεν γίνεται με μια επεξεργασία: Πρώτα εκτίθεται στην πενικιλίνη. Μετα αναζητούνται οι αποικίες που έχουν επιζήσει και εκτίθενται στην τετρακυκλίνη. Οι επιζήσασες αποικίες είναι τώρα ανθεκτικές στην πενικιλίνη και την τετρακυκλίνη. Τότε εκτίθενται στην σουλφοναμίδη και συλλέγονται οι επιζήσαντες αποικίες, κλπ. Πρόκειται για μια διαδικασία γενετικής επιλογής, που εφαρμόζεται επιλεκτικά σε εργαστήρια. Όπως ακριβώς παρασκευάζονται ορισμένα βιολογικά όπλα του Στρατού των Η.Π.Α. στο εργαστήριό του στο Ft. Derrick, Maryland (http://en.wikipedia.org/wiki/National_Biodefense_Analysis_and_Countermeasures_Center)

Αν και η άμεση διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη, το συμπέρασμα είναι, ότι η δημιουργία ενός γένους E. coli που να είναι ανθεκτικό σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών, απαιτεί την επαναλαμβανόμενη έκθεση του σ' αυτά τα αντιβιοτικά. Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί απο μόνο του στη φύση. Εαν, για παράδειγμα, το βακτήριο αυτό προέρχεται από τα τρόφιμα, όπως μας λένε, τότε που θα μπορούσε να αποκτήσει μια ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά, δεδομένου ότι τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;

Υπό το φως αυτής της γενετικής αποδεικτικής, όπως την αντιμετωπίζουμε τώρα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί "στην άγρια φύση». Ενώ η αντίσταση εναντίον ενός αντιβιοτικού είναι αρκετά διαδεδομένη, η δημιουργία ενός γένους E. coli που είναι ανθεκτικό σε οκτώ αντιβιοτικά αντίκειται στους νόμους της γενετικής μετάλλαξης και των συνδυασμών της στην άγρια φύση.

• Με απλά λόγια, αυτό το σούπερ μικρόβιο μέσα στο γένος E. coli δεν μπορεί να έχει δημιουργηθεί στην άγρια φύση. Και αυτό επιτρέπει μια μόνο εξήγηση, απο που πραγματικά προήλθε: Από το εργαστήριο.

Δημιουργήθηκε με την γενετική τεχνική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο στο περιβάλλον

Οι ενδείξεις δείχνουν, ότι αυτό το θανατηφόρο γένος του E. coli δημιουργήθηκε γενετικά και στη συνέχεια είτε απελευθερώθηκε απο το εργαστήριο είτε μπήκε, κατα λάθος, στα τρόφιμα. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με το συμπέρασμα αυτό - και μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα - τότε πρέπει να υποθέσουμε, ότι το εν λόγω οκτωβιοτικό σούπερ φύτρο (με ανοσία σε οκτώ είδη αντιβιοτικών), αναπτύχθηκε τυχαία από μόνο του... .. και αυτό το συμπέρασμα είναι πολύ πιο τρομαχτικό από τον φόβο μιας γενετικής δημιουργίας, διότι αυτό θα σήμαινε, ότι το οκτωβιοτικό σούπερ φύτρο μπορεί να εμφανισθεί παντού, ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτία. Αυτό θα ήταν πράγματι μια πολύ εξωτική θεωρία.

Το συμπέρασμά μου είναι όμως πιο λογικό: Το γένος E. coli πιθανότατα πρώτα μεταλλάχθηκε και μετά μπήκε, για έναν συγκεκριμένο σκοπό, στην αγορά τροφίμων. Ποιός θα μπορούσε να είναι ο συγκεκριμένος αυτός σκοπός; Η απάντηση ελπίζω να είναι προφανής.

Όλα περιστρεφονται γύρω απο το πρόβλημα, την αντίδραση, την λύση

Δημιούργησε πρώτα ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ένα θανατηφόρο γένος του E. Coli στα τρόφιμα). Περίμενε στη συνέχεια την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του κοινού (μια τεράστια κατακραυγή ενός τρομοκρατημένου απο το Ε. coli πληθυσμού). Και σαν απάντηση σ'όλα αυτά καθόρισε την επιθυμητή ΛΥΣΗ: Τον απόλυτο έλεγχο επί της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων και την απαγόρευση της καταναλώσεως βλασταριών απο φασούλια, νωπού γάλακτος και νωπών λαχανικών.

Και περι αυτού πρόκειται εδω. Η Food and Drug Administration - FDA των ΗΠΑ ακολούθησε την ίδια διαδικασία, όταν πρόσφατα πέρασε τον Νόμο για την "Ασφάλεια και τον Εκσυγχρονισμό των Τροφίμων". Που κάνει, ιδίως τα μικρά οικογενειακά βιολογικά αγροκτήματα παράνομα, εκτός και αν γλύφουν τον κώλο των υπαλλήλων της FDA. Η FDA θα ήταν εις θέσιν να καταστρέψει την ελευθερία των γεωργικών εκμεταλλεύσεων στην Αμερική με την δυνατότητα που της δίνει τώρα ο διαδιδόμενος φόβος για την εξάπλωση του E. Coli στα τρόφιμα.

Εαν οι άνθρωποι φοβούνται, δεν είναι δύσκολο να τους κάνεις να συμφωνήσουν σε σχεδόν οποιονδήποτε βαθμό κανονιστικής τυραννίας.
Και να εκφοβίσεις τον κόσμο σε ότι αφορά την διατροφή του, είναι ένα απλό ζήτημα .... το μόνο που χρειάζεται, είναι μερικά δελτία τύπου της κυβέρνησης που θα σταλούν στους εταίρους της των μεγάλων ΜΜΕ.

Πρώτα απαγορεθεται η Φυσική Ιατρική και μετα γίνεται η επίθεση στην προσφορά τροφίμων

Θα θυμάστε ασφαλώς: Όλα όσα συμβαίνουν, είναι αποτέλεσμα της απαγόρευσης φαρμακευτικών βοτάνων και συμπληρωμάτων τροφής απο την ΕΕ - μια διάταξη, που απαγορεύει κατάφωρα θεραπείες με τρόφιμα που βοηθούν τα άτομα να παραμένουν υγιή και απαλλαγμένα από ασθένειες. Τώρα που όλα αυτά τα βότανα και συμπληρώματα έχουν απαγορευθεί, το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τα νωπά τρόφιμα. Αυτό συμβαίνει, επειδή τα φρέσκα λαχανικά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και όσο οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν φρέσκα λαχανικά, αποτρέπουν τις ασθένειες.

Αν όμως τρομοκρατήσεις τον κόσμο με τα φρέσκα λαχανικά - ή γενικά τα απαγορεύσεις - τότε μπορείς να τον υποχρεώσεις να καταναλώνει μόνο πεθαμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία προάγουν εκφυλιστικές ασθένεις και αυξάνουν τα κέρδη των ισχυρών φαρμακευτικών εταιριών.

Είναι όλα μέρος του ίδιου προγράμματος: Κάντε τους ανθρώπους να αρρωστήσουν, απαγορέψτε τους να έχουν πρόσβαση σε θεραπευτικά βότανα συμπληρώματα τροφών και αποκομείστε τα κέρδη από την δυστυχία τους προς όφελος των παγκοσμίων φαρμακευτικών καρτέλ.

Φυσικά διαδραματίζουν οι genetically modified organism (GMO), οι γενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί, σε όλα αυτά έναν παρόμοιο ρόλο: Έχουν δημιουργηθεί για να δίνουν στα τρόφιμα έναν γενετικό κώδικα, ο οποίος οδηγεί τον άνθρωπο σε υπογονιμότητα. Και εκείνοι που μπορούν ακόμη να αναπαραχθούν μετά από την κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, υποφέρουν απο εκφυλιστικές νόσους που με την "θεραπεία" τους κάνουν τις  φαρμακευτικές εταιρίες πλούσιες.

Θυμάστε ποια χώρα στοχοποιήθηκε πρόσφατα με τον μπαμπούλα του E. coli; Η Ισπανία. Γιατί η Ισπανία; Θα θυμάστε ίσως τα μηνύματα του Wikileaks που αποκάλυψε, ότι η Ισπανία αντιστέκετο στην εισαγωγή των GMO στην γεωργία της, ακόμη και όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ την απειλούσε κρυφά γι' αυτή την αντίσταση με αντίποινα. Αυτή η ψευδής κατηγορία εναντίον της Ισπανίας για τους τρείς θανάτους από το βακτήριο E. coli είναι πιθανότατα τα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να πηδήξει στο τρένο των GMO (www.naturalnews.com/030828_G ...).

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία πίσω από την οικονομική καταστροφή των αγροτών της Ισπανίας. Είναι μία από τις σχεδιασμένες παρενέργειες από αυτό το Ε. COLI βακτηριακό σούπερ παιχνίδι.

Διατροφή ως όπλο πολέμου - που δημιουργήθηκε από την φαρμακευτική βιομηχανία

Η πιο αληθοφανής εξήγηση για το ότι αυτό το γένος του E. coli παρασκευάσθηκε με την γενετική τεχνική, είναι ότι τον σκέφθηκαν στα δικά τους εργαστήρια οι γίγαντες των ναρκωτικών.

Ποιος άλλος έχει πρόσβαση σε όλα τα αντιβιοτικά και τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται για μια στοχοθετημένη μετάλλαξη χιλιάδων αποικιών του Ε. COLI;

Γιατί η Ισπανία; Θα θυμάστε ίσως τα μηνύματα του Wikileaks που αποκάλυψε, ότι η Ισπανία αντιστέκεται στην εισαγωγή των GMO στην γεωργία της, ακόμη και όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ την απειλούσε κρυφά γι' αυτή την αντίσταση με αντίποινα. Αυτή η ψευδής κατηγορία εναντίον της Ισπανίας για τους τρείς θανάτους από το βακτήριο E. coli είναι πιθανότατα τα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να πηδήξει στο τρένο των GMO (Http: / / www.naturalnews.com/030828_G ...)

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία πίσω από την οικονομική καταστροφή των αγροτών της Ισπανίας. Είναι μία από τις σχεδιασμένες παρενέργειες από αυτό το Ε. COLI βακτηριακό σούπερ παιχνίδι.

Ποιος άλλος έχει πρόσβαση σε όλα τα αντιβιοτικά και τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται για μια στοχοθετημένη μετάλλαξη χιλιάδων αποικιών του Ε. COLI; Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι οι μοναδικές που είναι εξοπλισμένα για τη διεξαγωγή και των δύο - την επίθεση και το κέρδος που θα αποκομίσουν. Με άλλα λόγια, έχουν τα μέσα και το κίνητρο να αντιδράσουν ακριβώς σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκτός από τις φαρμακευτικές εταιρείες έχουν μόνο οι αρχές εργαστηριακό δυναμικό για τον έλεγχο μολυσματικών ασθενειών. Έτσι τα CDC - Centers for Disease Control and Prevention των ΗΠΑ (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν κάτι τέτοιο, αν πραγματικά ήθελαν.

Η απόδειξη ότι κάποιος έχει μανιπουλάρει γενετικά αυτό το γενος coli, βρίσκεται γραμμένη απευθείας στο DNA του βακτηρίου. Αυτό είναι μια ιατροδικαστική απόδειξη και ότι αυτή αποκαλύπτει, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το γένος έχει εκτεθεί συνεχώς και για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε οκτώ διαφορετικά είδη αντιβιοτικών και κατόρθωσε κάποτε να εμφανιστεί με κάποιο τρόπο στα τρόφιμα...

Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, εαν όχι με καλά τα σχεδιασμένα μέτρα, που τα πραγματοποίησαν απατεώνες επιστήμονες.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια «αυθόρμητη μετάλλαξη» σε ένα γένος που είναι ανθεκτικό σε οκτώ είδη αντιβιωτικών που πωλούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες. Τέτοιες μεταλλάξεις πρέπει να έχουν γίνει εκ προθέσεως.

Και πάλι, αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτη την εκτίμηση, να πεί ΟΧΙ, δεν έγινε σκόπιμα ... έγινε τυχαία! Τότε θα πω εγω, ότι αυτό είναι ακόμη φοβερότερο! Διότι αυτό θα σημαίνει, ότι η αντιβιοτική μόλυνση του κόσμου μας είναι πλέον τόσο ακραία, ώστε ένα γένος E. coli να μπορεί να κορεστεί στον ελεύθερο χώρο, εξω, με οκτώ διαφορετικά αντιβιοτικά, ωστε στη συνέχεια να μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στο ίδιο του το θανάσιμο σούπερ σπέρμα. Αν οι άνθρωποι το πιστέψουν, τότε αυτό θα είναι μια ακόμη φοβερότερη θεωρία απο την εξήγηση της γενετικής τροποποίησης.

Μια νέα εποχή άρχισε ήδη: βιολογικά όπλα στο φαγητό σας!
Σε κάθε περίπτωση - και δεν έχει σημασία το τι πιστεύει κανείς - η απλή αλήθεια είναι, ότι ο κόσμος βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με μια νέα εποχή σούπερ βακτηριακών γενών, τα οποία δεν μπορεί να αντιμετωπισθούν με οποιοδήποτε συμβατικό φάρμακο. Μπορεί ωστόσο να σκοτωθούν εύκολα με κολλοειδές ασήμι.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το FDA και όλες οι υγειονομικές αρχές του κόσμου επιτίθενται όλα τα χρόνια τόσο άσχημα εναντίον των κατασκευαστών κολλοειδούς ασημιού. Δεν αντέχουν να βλέπουν τον κόσμο να ζητάει φυσικά αντιβιοτικά, που λειτουργούν πραγματικά, βλέπετε! Αυτό θα ματαίωνε τον σκοπό τους, να κάνουν από την αρχή τον καθένα άρρωστο.

Πράγματι, αυτό το σούπερ βακτηριακό γένος E. coli μπορεί να καταπολεμηθεί αρκετά εύκολα με ένα συνδυασμό φυσικών αντιβιωτικών γενικού φάσματος από φυτά όπως σκόρδο, τζίντζερ, κρεμμύδια και θεραπευτικά βότανα. Στην εξισορρόπηση της χλωρίδας του εντερικού σωλήνα μπορούν να βοηθήσουν προβιοτικά, τα οποία, επιπλέον, μπορούν να εκτοπίσουν τα ενδεχομένως υφιστάμενα, θανατηφόρα E. coli. Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και μια καλή λειτουργία της πεπτικής οδού μπορούν να νικήσουν μια μόλυνση με το σούπερ μικρόβιο E. coli, αλλά αυτό είναι πάλι ένα άλλο πράγμα, για το οποίο η ιατρική κοινότητα δεν θέλει να ξέρει τίποτε. Αυτή προτιμά να σας αφήνει να παραμένετε αβοήθητα θύματα, που κείντε στα νοσοκομεία και περιμένουν, χωρίς εναλλακτικές λύσεις θεραπείας, τον θάνατο. Αυτή είναι η "σύγχρονη ιατρική» για σας. Προκαλεί τα προβλήματα που ισχυρίζεται ότι θεραπεύει και δεν θέλει να σας θεραπεύσει με κάτι, που θα μπορούσε να λειτουργήσει από την αρχή.

Σχεδόν όλοι οι θάνατοι που αποδίδονται στον E.coli, θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί εύκολα. Είναι θάνατοι από άγνοια.

Περισσότερο όμως μπορεί να είναι θάνατοι απο βιολογικά όπλα που έχουν σαν βάση τα τρόφιμα. Τα οποία εξαπέλυσε είτε μια ομάδα ψυχοπαθών επιστημόνων, ή η μαφία των φαρμακευτικών καρτελ, που κήρυξε τον πόλεμο εναντίον του ανθρώπινου πληθυσμού.

Πρωτότυπο: "Forensic evidence emerges that European e.coli superbug was bioengineered to produce human fatalities" - http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OUkNgH
Αναδημοσίευση απο το γερμανικό
http://lupocattivoblog.wordpress.com/2011/06/09/forensischer-beweis-dass-der-europaische-superkeim-e-coli-mit-todesfolge-biotechnisch-geschaffen-wurde/

Σημείωση
1. Για το ίδιο θέμα βλέπε και στο
http://syncommmanagement.wordpress.com/2011/06/04/82-ehec-und-monsanto/
2. Για όσους ενδιαφέρονται για εναλλακτικούς τρόπους ζωής συνιστώ την μελέτη των "πέντε βιολογικών νόμων της φύσεως" στο παρακάτω βίντεο. Ειναι στα γερμανικά, καλό θα ήταν, κάποιος να του έβαζε ελληνικούς υποτίτλους. E.Σ.



1 σχόλιο:

MORFEAS είπε...

Προσπάθησα να αφήσω ένα σχόλια σχετικά με το "υπερβακτήριο E.coli" με ανοχή σε πολλά αντιβιοτικά αλλα δεν με άφησε...το σύστημα (του wordpress :) ) Αποφάσιστα λοιπόν να σου το στείλω και είτε να το αναρτήσεις ώς σχόλιο είτε απλά να του ρίξεις ένα βλέφαρο

Δυο σημειώσεις.

A) Ένα τέτοιο βακτηρίδιο όντως θα ήταν δύσκολο εώς αδύνατο να εμφανιστεί στην φύση ξεκάρφωτα. Προσοχή όμως στα γρήγορα συμπεράσματα και στους συλλογισμούς που εύκολα βγάζουν "με μαθηματική ακρίβεια" στα "Πιστεύω" μας :). Τέτοια βακτηρίδια υπάρχουν σε νοσοκομεία λόγω συχνής χρήσης αντιβιοτικών (το γιατί, είναι προφανές, εκεί πάνε...άρρωστοι και εκεί πολλές φορές χρειάζεται να "καλύψεις" κάποιον με αντιβιοτικά σε πολλές θεραπείες) όπως επίσης θα μπορούσαν να ανιχνευτούν και στα απόβλητα πόλεων/κτηνοτροφικών μονάδων : με λίγα λόγια όπου γίνεται χρήση πολλών αντιβιωτικών - και τουλάχιστον στις πόλεις γίνεται χρήση άνω των 8 σκέψου μόνο ο γενικότερος πληθυσμός τι χρησιμοποιεί. Κοινώς, το εργαστήριο δεν είναι μονόδρομος για να παραχθεί ένα τέτοιο βακτηρίδιο.

Β) Περι ατόμων που "τρέμουν στην σκέψη" να ιαθείς με...κολλοειδές ασήμι, εναλλακτική ιατρική και βότανα: Ο Καπιταλισμός σε "αγαπάει" πιο πολύ και απο την μάνα σου! Άνοίγει τις αγκαλιές του και σε δέχεται "όπως είσαι", έχει χώρο για όλα σου τα "γούστα" και όλες σου τις "ανησυχίες" -αρκεί φυσικά να αγοραπωλείς για να τις καλύπτεις όπως και έτσι και αλλιώς κάνεις άπαξ και ζείς σε οργανωμένη κοινωνία. Κοινώς, ο καπιταλισμός δεν έχει πρόβλημα με αυτά που ανέφερες, ίσα ίσα του αρέσουν διότι μπορεί να στα συσκευάσει και να στα πουλήσει (βλέπε συμπληρώματα, βλέπε και ιδιωτικές σχολές που δίνουν πτυχία εναλλακτικής ιατρικής κτλ). Με λίγα λόγια ο καπιταλισμός είναι τόσο ευέλικτος που κάνει τα πάντα αρκεί κάποιος κάπου με κάποιο τρόπο να πληρώνει! Ναι, στην μια γραμμή παραγωγής μπορεί να βγάζει πανάκριβα οχήματα "status symbols" και στην διπλανή εκείνα τα μπλουζάκια "smash capitalism"! Ναι, καπιταλισμός είναι να σου ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ την βενζίνη και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις στην μολότοφ που θα κάψει εκείνη την μεγάλη τράπεζα!

Μερικά ενδιαφέροντα άρθρα:

http://www.fridge.gr/zb/22808/codex-alimentarius/

http://www.fridge.gr/zb/22080/gmo/

http://www.fridge.gr/zb/9092/organic-food-additives/

http://www.fridge.gr/zb/16905/chemtrails/

Νομίζω πως έχουν αρκετή πληροφορία για σκέψη...