Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Της Πόπης Γίνετε Στον Ήλιο !


0
Πολύ έντονη δραστηριότητα αυτές τις ημέρες, και δεν μπορώ να σας δείξω την δευτερεύουσα δραστηριότητα με τα “μικρά” σκάφη γιατί θέλει πολύ δουλεία, και ελάχιστοι θα καταλαβαίνατε τι παίζετε, παρόλο που περιληπτικά τα έχω δώσει σε προηγούμενα άρθρα μου, αλλά το μυαλό κολλάει στην λανθασμένη …εξήγηση της Μυθολογίας μας (που φυσικά έχει αλλοιωθεί από τους Επικυρίαρχους ) και σε πολλά άλλα. Βάζω τους συνδέσμους ανοικτούς γιατί ξέρω πως δυσκολεύεστε κάποιοι να καταλάβετε τα αυτονόητα.. μετά κάθεστε και περιμένετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας.
Αν κάποιος  θέλει να ψάξει ιδου http://sohowww.nascom.nasa.gov/ και ελπίζω να μην πει στο μέλλον ότι τις φωτο (πολλές επεξεργασμένες) του τις έδωσε ένας φίλος του από την NASA σε κάποιο προσεχές βιβλίο του, όπως κάποιος ( φίλος (sic)!!!)  που χρησιμοποίησε το μερικό αρχείο μου που «δανείστηκε» (έκλεψε) για να το παίξει ειδικός, με αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι!
Οι εικόνες είναι πρόσφατες Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010. Τα πιο φρέσκα, θα τα δείτε, όταν θα τα παραλάβω.. Επίσης για πιο παλιές και εξ ίσου θεαματικές δείτε το άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.
1 (2)
… η ανθρώπινη λογική και τεχνολογία δεν ισχύει για αυτούς, αν και θα έπρεπε να είχαμε την ίδια τεχνολογία από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά βλέπεις οι Χαλδαιοι ιερείς στα μυστήρια, και οι Γεφυραιοι η Περατες ( Εβραίοι ) δεν μας άφησαν ! και κατόπιν μας έφεραν και μας επέβαλαν τον μονοθεϊστικό Χριστιανισμό για να μαντρώσουν τους έμψυχους, έτσι παπαλα και παραμένουμε ανθρωποκαλλιέργεια !
1
To ξανάγραψα οτι το Suncruiser δεν με αφηνει να “αγιάσω”, και δεν με πιστεύετε, αφού κάθε μέρα κάτι βρίσκω και τσιγκλιεμαι στο “ενημερωτικατο” SOHO της NASA (sic). Δεν με πιστεύετε οτι η NASA ενημερώνει σωστά, τακτικά και με συνέπεια τον κόσμο ? ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ )  Πα πα πα διεστραμμένα μυαλά, μήπως έχετε για πρόγονο κανένα Διόνυσο η κανένα Σειληνό ? Η μήπως τον Πάνα εξ ου και ΠΑΝ-ΙΚΟΣ !!!,
Τι λέω πάλι, σκέφτεστε ? Θα φταίει η κούραση από το ταξίδι μάλλον, η ίσως να φταίει η χαρά μου για την ανέγερση πολλών τζαμιών στην χώρα του Ηράκλειτου, του Πυθαγορη κλπ, μαζί με την επανάκαμψη της ελονοσίας, της φυματιώσεως και το ξεπούλημα της Ελλάδας.
3 (2)
Άλλωστε πιο σωστά πλέον ενημερωνόμαστε από τους Τούρκους, με αυτόν τον υπέροχο πολιτισμό ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ )  τον πρώτο διδάξαντα τις γενοκτονίες. Σίγουρες λύσεις και μοντέρνες !
Όπως είναι και οι ( σύγχρονοι) γείτονες μας. Μόνο που αυτοί γεννουν 8 παιδιά και εμείς 1,3 και με 1 εκατομμύριο εκτρώσεις τον χρόνο (ε δεν πρέπει να περάσουμε καλά)
Τι στην ευχή μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε.
Κάποιοι όμως, εν όσο εσείς “καλοπερνάτε”, που τους λέω Επικυρίαρχους (sic) για να μην τρομάζω τον κόσμο, όπως με κατηγορούν, ( ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΉΣ και άλλοι) τρίβουν τα χέρια τους με την επικείμενη εξαφάνιση της Ελλάδος πολύ σύντομα.
63243_1244123238630_1695845676_431551_3677290_n
Όχι φυσικά γιατί φοβούνται την δύναμη πυρός της Ελλάδος, αλλά ένα άλλο….
….ΠΥΡ, ΨΥΧΙΚΟ που εάν ξυπνήσει στους ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την βάψανε.
Για αυτό μας πριόνιζαν σιγά-σιγά να μην το αντιληφτούμε,
σαν το βάτραχο που τον σιγοβράζεις σε χαμηλή φωτιά
και καταλαβαίνει πως έγινε σούπα, μόνο όταν έχει ήδη γίνει.
Πρώτα απ’ όλα  μας σιγόβρασαν, με την διατροφή με συμβατικά (ραδιενεργά)τρόφιμα, κρέατα και γαλακτοκομικά, ουίσκι (Εθνικό ποτό !!!) και μην ξεχνάμε τσίπουρο, ρακί αλκοόλ…
Σλαβες εύκολες γυναίκες στην Βόρειο Ελλάδα και άνδρες “οικονομικούς (sic) μετανάστες” στην Νότιο. Και όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω ας μελετήσει ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ την ΜΕΤΑ – ΤΗΝ – ΦΥΣΙΚΗ και τότε ίσως καταλάβει.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκεται σε ανάλυψη το δικό μας με άλλα περίπου 52 ηλιακά συστήματα στη περιοχή που βρισκόμαστε - Νέμπατον - του Γαλαξία μας. Αλλάζουμε δόνηση από τη 3. στη 5. διάσταση, άλλωστε αυτό ήταν γνωστό που θά γίνει εδώ και 26000 χρόνια. Γιαυτό αλλάζουν τα πάντα στη γή, με αυξανόμενη ταχύτητα. Βλέπε και τούς υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος - οχι μόνο ο ήλιος - οι οποίοι βρίσκονται σε δυναμικές αλλαγές. Αυτή η διαδικασία που άρχισε το 1987 είναι γνωστή σε όλα τα κράτη του κόσμου, εκτός της Ελλάδος. Αλλα δεν μπορεί κάποτε θά φτάσει και εδώ η ειδηση. Η νόηση δεν μπορεί να εξηγήσει κάτι που είναι θεικής αιτίας, αδυναμή! Χρειάζεται αυτό το κανάλι που το συνδέει με το ΘΕΙΟ και αυτό δεν είναι η νόηση του αλλά η διαίσθηση του!!!