Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 700.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΖΑΜΙ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ


Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή της Σαμπάχ  στην Αθήνα κ. Στέλιου Μπερμπεράκη, η υπουργός Παιδείας κ.  Άννα Διαμαντοπούλου διέγραψε με μια μονοκονδυλιά πρόστιμο 700.000 Ευρώ που έβαλε η Πολεοδομία Ξάνθης για την κατασκευή αυθαίρετου κτίσματος στην αυλή του τεμένους  Dolaphen που βρίσκεται σε απόσταση 13 χλμ από την πόλη.

Η κ. Διαμαντοπούλου στηρίχθηκε σε νόμο που αφορά το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον και διέγραψε το πρόστιμο, τερματίζοντας έτσι έναν δικαστικό αγώνα που ξεκίνησε το 2007.

Από το ίδιο δημοσίευμα πληροφορηθήκαμε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νόμο με τον οποίο οι μουφτήδες στη Δ. Θράκη θα εκλέγονται με τον ίδιο τρόπο που εκλέγεται και ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του έγκριτου συναδέλφου θα πρόκειται για μια νέα νίκη της τουρκικής διπλωματίας που θέλει να εξομοιώσει τον θρησκευτικό ηγέτη 300 εκ. Ορθοδόξων με τους μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, τη στιγμή που η ίδια διορίζει και δεν επιτρέπει την εκλογή των θρησκευτικών παραγόντων στην επικράτειά της.

Ας ελπίσουμε ότι θα μας έμεινε λιγάκι μυαλό ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: