Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Facebook η κρυμμένη πτυχή της DARPA



darpa
Τώρα που έφυγε η κυβέρνηση Bush, οι εσωτερικοί πληροφοριοδότες άρχισαν να μιλούν. Του Thomas Paine Sunday, October 31st, 2010 • 12:40 pm. Μόλις παρακολούθησα την δεύτερη βραδιά ενός εσωτερικού πληροφοριοδότη της NSA στο Countdown με τον Keith Olbermann όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της DARPA Total Information Awareness. Η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) είναι μια υπηρεσία του Yυπουργείου Aμύνης των ΗΠΑ. Αυτό μου θύμισε ένα δικό μου μικρό ερευνητικό πρόγραμμα. Υπάρχουν φήμες ότι η DARPA ανέπτυσσε ένα σύστημα που θα επετύγχανε ώστε ο καθένας στην Αμερική και ιδανικά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος, να βρίσκεται σε μια βάση δεδομένων που θα συνέδεε τα πάντα από τις επαφές τους, την οικονομική τους δραστηριότητα, τους φίλους και την ιστορία τους ! Αυτό θα επέτρεπε στις Υπηρεσίες πληροφοριών να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες για όποιον θέλουν στον κόσμο.
Αυτό το σχέδιο απορρίφτηκε στο Κογκρέσο. Λίγους μήνες αργότερα το Facebook ξεκίνησε από το Harvard. Η ανάπτυξη του Facebook ήταν πρωτοφανής. Βασίσθηκε στους προκατόχους του συστήματα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Friendster και το MySpace. Το Facebook ξεκίνησε χωρίς προσπάθεια να έχει εισόδημα. Πολλοί είχαν την εντύπωση στην αρχή ότι ήταν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με κεφάλαια από κολέγια και άλλους οργανισμούς. Η αρχική τεχνολογία του Facebook ήταν πολύ πιο προχωρημένη από ότι μπορούσαν να προσφέρουν άλλες υπηρεσίες του είδους, και είχε μια πολύ απλή παρουσίαση.
tiawebfacebook login
Τώρα η σκοτεινή πλευρά
Όλοι συμφωνούμε ότι η CIA δεν ακολουθεί τους Αμερικανικούς νόμους, από τα ναρκωτικά μέχρι τα βασανιστήρια και τις μυστικές φυλακές, βρίσκεται πάνω από την επιρροή του έθνους που ανήκει. Χρησιμοποιούν κεφάλαια από γνωστές εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων. Η CIA βρίσκεται πίσω από πολλές εταιρείες κάθε είδους στην Αμερική. Έτσι δεν είναι τραβηγμένο να πούμε ότι η CIA ξεκίνησε το Facebook σαν επιχείρηση για την υλοποίηση μιας βάσεως δεδομένων χρηστών σε μη υποψιασμένους φοιτητές.
Σήμερα έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν στο ιντερνέτ λεπτομέρειες για την αρχική χρηματοδότηση του Facebook, απλά ψάξτε το στο google η με όποια άλλη μηχανή αναζητήσεως προτιμάτε. Το πιο ενδιαφέρον πληροφοριακό κομμάτι που βρήκα ενώ έψαχνα την DARPA, ήταν μερικές από τις παρουσιάσεις τους από το 2000. Τις έχω βάλει όλες στον ιστότοπο μου. Όλες τις παρουσιάσεις τις κατέβασα από τον επίσημο ιστότοπο της DARPA τον Δεκέμβριο του 2007.
Facebook Lawsuittia_logo_large
Το Facebook πάντοτε ήταν από μόνο του στην δικιά του κατηγορία. Στα πρώτα χρόνια της υπάρξεως του δεν είχε διαφημίσεις, ένα υψηλότερο τεχνολογικό περιβάλλον από το υπόλοιπο ιντερνέτ, καθώς και άλλες μοναδικές ποιότητες, όπως την τερατώδη αποθηκευτική ικανότητα. Μου είπαν ότι όταν έκανε κανείς traceroute (ιχνηλάτηση) στο Facebook έδειχνε πολύ παράξενα πράγματα. Μικρά κομμάτια του κώδικα του λειτουργικού του Facebook έχουν διαρρεύσει τα τελευταία χρόνια, και σε κάθε περίπτωση φάνηκε ότι συλλέγει λεπτομερή στοιχεία για τους χρήστες του, όπως πόσες φορές επισκέπτεστε τα προφίλ των φίλων σας.
Μερικούς μήνες πριν τους έστειλα ένα email, ρωτώντας εάν τα μηνύματα που στέλνω μέσω των υπηρεσιών τους είναι ιδιωτικά. Απάντησαν ότι το μήνυμα το βλέπουν μόνο ο αποστολέας και ο παραλήπτης, αλλά δεν απάντησαν στην πραγματική μου ερώτηση εάν το Facebook εγγυάται την ιδιωτικότητα του μηνύματος μου από περίεργα μάτια. Ποτέ δεν απάντησαν …
Μεγάλα κομμάτια της επιτήρησης της NSA δεν είναι ακόμα γνωστά. Προβλέπω ότι αυτό το άγνωστο κομμάτι της μυστικής επιτηρήσεως έχει να κάνει με το Facebook, και το οποίο θα μαθευτεί τους ερχόμενους μήνες.
iao.before.1202
Μερικά Σχόλια από το weblog Daily Kos
O Murdoch (ιδιοκτήτης του Fox News) έχει το MySpace.
Το Facebook έχει διασυνδέσεις με την CIA, και οι δύο κάνουν ότι θέλουν με τις πληροφορίες που έχουν. Αυτό δεν έχει σχέση με την ιχνηλάτηση τρομοκρατών, και ποτέ δεν είχε. Έχει μόνο την έννοια του κοινωνικού ελέγχου, και πίσω ένα πλήρως ανεπτυγμένο ιδεολογικό υπόβαθρο.
P1-AK761_NSAjmp_20080309180001
Η έννοια είναι ότι οι άνθρωποι είναι πρόβατα (μιμητική επιθυμία).
Το Facebook είναι ένα είδος ηλεκτρονικού τσοπανόσκυλου by M Aurelius
Ένας μηχανικός τηλεφωνικών συστημάτων εδώ και 25 χρόνια στην βιομηχανία του είδους, είχε ανακατευτεί με την κρυπτογραφία στις αρχές του 1980, και ξέρει πιο πολλά για SIGINT (συλλογή πληροφοριών με υποκλοπή) και παρακολούθηση από τον καθένα εκτός από τύπους με πολύ ειδική εκπαίδευση. Ήξερε τι ήταν η traffic analysis και η network analysis, 20 χρόνια πριν οι περισσότεροι άνθρωποι στο γενικό κοινό ακούσει καν τις λέξεις αυτές.
Όταν το Facebook και τα παρεμφερή συστήματα άρχισαν να εμφανίζονται, η πρώτη του αντίδραση ήταν «αυτό είναι ένας συλλέκτης SIGINT» εννοώντας ένα σύστημα παρακολουθήσεως. Δεν μπήκε σε κανένα από αυτά, και βασικά τα αγνόησε.
Σε αναλογία μοιάζει με ένα μαγαζί που προσφέρει κακό φαγητό, δεν τρώει κανείς εκεί, το λέει στους φίλους του και δεν χάνει τον χρόνο του με το να μετράει πόσες παραβιάσεις του Υγειονομικού κώδικα κάνει τον μήνα. Το θέμα είναι με την εμφάνιση του Facebook με υψηλή τεχνολογία και χωρίς διαφημίσεις, και με την σύνδεση του Harvard, μυρίζει χρηματοδότηση και καταγωγή από τις μυστικές υπηρεσίες. Θα σας πω τι συμβαίνει βασιζόμενος στην εμπειρία και τις γνώσεις μου.
Το Facebook δεν είναι «το πραγματικό αντικείμενο», είναι απλώς ένα τεστ.
Σκοπός του δεν είναι να φακελώσει κάθε φοιτητή στην Αμερική και αλλού.
Είναι ένα τεστ του πώς να αναπτύξουν το κατάλληλο λογισμικό
ώστε να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους ανθρώπους στα δίκτυα
και πως να κάνουν αναλύσεις για να βγάλουν τις πληροφορίες από τον θόρυβο.
story
Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το Facebook δεν τους ενδιαφέρει εάν ο Νίκος ζητήσει από την Γιάννα να βγούνε ραντεβού.
Αυτό που τους απασχολεί είναι να μπορούν να ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ επακριβώς ποιος θα Ζητήσει ραντεβού από ποιον !!!
Έτσι προσπαθούν να αναπτύξουν αλγορίθμους οι οποίοι να κάνουν αυτόματες προβλέψεις, και να δουν τι θα γίνει. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.!
TIA_ppt2
Επίσης μελετούν το πώς οι πληροφορίες διακινούνται μέσα στα κοινωνικά δίκτυα,
και ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών που δημιουργούν τις μιμήσεις
και αυτών που τους ακολουθούν.
Και πολλά άλλα πράγματα εάν είχα τον χρόνο να σας αναλύσω.
Σημειώστε τα λόγια μου. Τελικά είναι κάτι που θα βγει στις ειδήσεις !
tiaweb 
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

IonnKorr είπε...

Πάντως εσύ Προμηθέα την συνωμοσιολογία την έχεις αναγάγει σε επιστήμη.

"Η CIA βρίσκεται πίσω από πολλές εταιρείες κάθε είδους στην Αμερική. Έτσι δεν είναι τραβηγμένο να πούμε ότι η CIA ξεκίνησε το Facebook σαν επιχείρηση για την υλοποίηση μιας βάσεως δεδομένων χρηστών σε μη υποψιασμένους φοιτητές."

Με την ίδια λογική τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στην ΣΙΑ και τους Εβραίους. Οπότε τι καθόμαστε και ασχολούμαστε.

Χωρίς στοιχεία (σοβαρά όμως και όχι αστεία) και εγώ μπορώ να σου πω ότι κυβερνώ τον Κόσμο. Μπορείς να το διαψεύσεις???