Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η Άγκυρα θα εισβάλλει στη Συρία


Τεθωρακισμένα του συριακού στρατού οδεύουν στα βόρεια σύνορα της χώρας


Ιούνιος 13, 2011.

Μετά τη δραματική εξέγερση της Παρασκευής, κατά του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Τουρκία διαθέτει τουρκικό στρατό στα βόρεια της Συρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μοσάντ, η Τουρκία ενδεχομένως να εισβάλλει στη Συρία για να προστατεύσει τους πολίτες της Συρίας από το στρατό του Μπασάρ Άσαντ, ο οποίος χρησιμοποιεί ελικόπτερα για να εξολοθρεύσει τους επαναστατημένους.


Η Τουρκία θέτει ως επιχείρημα την έγκριση του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του 1973, κατά το οποίο εγκρίθηκε η επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης.
Τα τουρκικά στρατεύματα με βάση αυτή τη συλλογιστική, θα μπορέσουν να εισβάλλουν άμεσα, ώστε  να αρχίσουν  να κινούνται ενάντια του στρατού του Σύριου Προέδρου.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Άσαντ θα θεωρήσει  την εισβολή ως πράξη πολέμου και θα ξεσπάσουν μάχες μεταξύ των στρατών των δύο χωρών.

Ήδη, από την περασμένη Παρασκευή  η συριακή τηλεόραση έχει αλλάξει γραμμή, αρχίζοντας μια προπαγάνδα κατά του πρωθυπουργού Ερντογάν, στο οποίο επιτίθεται απροκάλυπτα.

Η τουρκική απόφαση για την αποστολή στρατευμάτων στη Συρία έχει ως σκοπό να επιτύχει τρεις στόχους, σύμφωνα με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες:

 Πρώτον να σταματήσει ένα πιθανό κύμα προσφύγων προς την Τουρκία. Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Ερντογάν συμφώνησε να απορροφήσει περίπου τρεις χιλιάδες πρόσφυγες, αλλά, η Άγκυρα δεν προτίθεται να δεχθεί περισσότερα κύματα προσφύγων.

Δεύτερον. Ο τουρκικός στρατός σκοπεύει να δημιουργήσει μια στρατιωτική ζώνη στη βόρεια Συρία, η οποία θα υποστηριχθεί από την τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο για να βοηθήσει τα στρατόπεδα των προσφύγων που θα καταφύγουν σε αυτήν.

Τρίτον. Δίνεται ευκαιρία στην Τουρκία να εισβάλει στις βόρειο κουρδικές περιοχές της Συρίας για να δημιουργήσει εκεί μια στρατιωτική ζώνη μεταξύ του τουρκικού Κουρδιστάν, κοντά στην μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, Al Qamishli.


--
Πηγή: DEBKA

Δεν υπάρχουν σχόλια: