Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

Η Μακεδονία απελευθερώθηκε από τους Ελληνες και δεν προσαρτήθηκε.....Ανιστόρητο το ΓΕΝ!!!!

Απαιτείται άμεση διόρθωση!!!Στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ http://www.hellenicnavy.gr/news.asp πηγαίνοντας στην ημερομηνία 10 Αυγούστου στο "Σαν σήμερα", επαναλαμβάνεται μια -ατυχέστατη ιστορικά- φράση:
"Μεγάλη χαμένη η Βουλγαρία, καθώς μέρος της Μακεδονίας προσαρτάται στην Ελλάδα".
Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε, για ποιό λόγο, πρόκειται για λάθος, αλλά ...
θα επισημάνουμε ότι αυτό είναι ένα widget, μια έτοιμη δηλαδή εφαρμογή, από την οποία παίρνουν ιστορικά γεγονότα, χιλιάδες γραπτές και ηλεκτρονικές σελίδες. Το λάθος αυτό υπάρχει και σε αντζέντες, επιτραπέζια ημερολόγια, στο δικτυακό τόπο http://www.sansimera.gr/almanac/2807 κ.λ.π.
Καιρός να διορθωθεί!
Αλλιώς, δικαίως θα σας βρίζουν όσοι ξέρουν δυό δράμια ιστορία και ένα δράμι ελληνική γλώσσα. Η Μακεδονία δεν προσαρτήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά επέστρεψε...


http://koukfamily.blogspot.com
http://www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: