Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ

ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΒΟΗΔΡΟΜΙΩΝΟΣ (Σεπτέμβριος)

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝΗ αρχαία Ελληνική Ιστορία είναι γραμμένη με το αίμα των μαχών. Ο αρχαίος προγονός μας έβλεπε την ειρήνη ως ένα σύντομο συνήθως διάλλειμα μεταξύ δύο πόλεων, μια που για το μεγαλύτερο αγαθό για τον Έλληνα ήταν η Ελευθερία.

Παρόλο αυτά οι Έλληνες ως λαός λογικός δεν υπήρξαν πολεμοχαρείς. Πολεμούσαν σχεδόν πάντα για αμυντικούς σκοπούς καθώς σαν λαός με υψηλό πολιτισμό ήταν πάντα στόχος βαρβαρικών και συναφών λαών.

Μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι η μάχη των Πλαταιών. Όμως η μάχη αυτή δεν ήταν παρά ένα δυνατό χτύπημα στην ματαιοδοξία των ανθρώπων. Διότι αγνόησαν τους άνδρες αυτούς που είχαν απαράμιλλο πάθος για την μάχη . Είχαν την ικανότητα του πολεμιστή και την ορμή του Ήρωα που συνδυάζει Δύναμη και Ήθος.

Εάν συλλάβουμε την διάσταση της μάχης των Πλαταιών από τότε μέχρι σήμερα, θα καταλάβουμε εμείς και οι φίλοι μας Ευρωπαίοι ότι: αυτοί οι μεγάλοι Ήρωες μιας μικρής χώρας είναι η αιτία που δεν υποταχτήκαμε στον Περσικό ζυγό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Χρέος όλων μας είναι να είμαστε Εκεί, στις Πλαταιές. Με ένα στεφάνι, ένα λουλούδι, μία Σπονδή, με την παρουσία μας στις 19 του μηνός Βοηδρομίωνος (Σεπτέμβριος) ημέρα Κυριακή για να υποδείξουμε ότι εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τους Ήρωες.


Η διακίνηση προς τις Πλαταιές θα γίνει με πούλμαν από το Σύνταγμα ώρα: 15:00
Υπεύθυνη κρατήσεων και πληροφορίες, Χρύσα στα τηλέφωνα : 210 3221494 / 6975921410

Δείτε παλαιότερη εκδήλωση: Ελευθέρια 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: