Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ BAR CODE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ. (ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ)
Η ΔΕ EUROBANK ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ Η/ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΔΟΣΕΩΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ Η ACS. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΜΑ Η ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ACS ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ:
Άρθρο 7
παρ. 4. Η επιχείρηση δύναται να κάνει χρήση ψηφιακής λήψης δεδομένων μέσω ατομικής φορητής συσκευής,εφόσον πληρούνται όλες οι απαιτήσεις που θέτει ο παρόν Κανονισμός. Η Ε.Ε.Τ.Τ. δύναται να ορίσει σχετικές απαιτήσεις με μεταγενέστερη απόφασή της, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο.
5. Οι επιχειρήσεις ταχυμεταφορών υποχρεούνται να διατηρούν τα αποκόμματα ΣΥ.ΔΕ.Τα. στο αρχείο τους, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, για ελάχιστη χρονική περίοδο 6 μηνών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά σε άλλες διατάξεις. κλπ..

Η ψηφιακλή λήψης δεδομένων δι'αυτούς σημαίνει να υπογράφεις με τό όνομά σου και αυθαίρετα να στο μετατρέπουν σε bar code καθώς και να βάζει και την υπογραφή σου!!!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ διότι με αυτόν τον τρόπο συντάσεστε τω αρχηγώ των ανόμων!!!

Επίσης η Εθνική είναι μία από τις ασφαλιστικές που έχει σχέσεις με αυτόν τον όμιλο. Ζητήστε να εξαιρεθείτε, μεταφέρετε τήν πληροφορία όσο πιό μακριά γίνεται και απέχετε ή ζητήστε να αλλάξουν τρόπο λειτουργείας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: