Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Μ. Βρετανία: Απίστευτο ‘διαφημιστικό’ γεμάτο αποκρυφιστικά / μασονικά μηνύματαΑπίστευτο ‘διαφημιστικό’ του νούμερου 63336 που είναι υψηλής χρέωσης τηλεφωνικός αριθμός για πληροφορίες, μέσω SMS, στην Μ. Βρετανία. Η ονομασία της υπηρεσίας είναι: ‘Any Question Answered’ ή ‘AQA 63336’.

Σε σκοτεινό ντεκόρ και ενώ ακούγονται περίεργες (δαιμονικές) φωνές και απόκοσμη μουσική παρουσιάζονται όλα τα άτομα της διαφήμισης – με παγωμένο βλέμμα και ύφος μελών αποκρυφιστικής σέκτας – να μας δείχνουν τον αριθμό 63336 με τατουάζ επάνω στο σώμα τους, με στυλ που παραπέμπει στο ‘χάραγμα’ της Αποκάλυψης. Εμφανίζεται η πυραμίδα των Illuminati και στη αρχή πίσω από τον ηλικιωμένο ένα περίεργο σχέδιο, σαν ον.
Δείτε το βίντεο

Αν πάμε στον αριθμό 63336, είναι προφανής ο συσχετισμός του με το 666. Μόνο που στην μέση, μεταξύ των δύο εξαριών, έχει τα τρία τριάρια. Τουτέστιν 9. 696. Αν το πας όμως ανάποδα το 9 γίνεται 6!
Επίσης το logo τους το άλλαξαν και μοιάζει κάπως στο σύμβολο του ΙΧΘΥΣ. Στην δε διαφήμιση έβαλαν και την πυραμίδα μέσα!
Εδώ το παλιό και μετά το νέο.

Η διαφήμιση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 12 Δεκεμβρίου 2009
Δείτε τώρα και αυτό
Τι μήνυμα να θέλουν να περάσουν τα σκοτεινά μυαλά που ‘εμπνεύστηκαν’ τέτοια διαφήμιση; Μη μου πείτε το έκαναν "μόνο για διαφημιστικούς λόγους";
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή - Το είδα πρώτα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: