Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΕΝΕ!

Ο Γιώργος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό PBS, στην εκπομπή Making Sense του Paul Solman.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΕΝΕ!Ο κ. Solman είναι οικονομολόγος και -όπως δείχνει με τις πράξεις του- κάπως ανθέλλην. Πριν την συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, ο Paul Solman είχε παραγγείλει στον Merle Hazard, τραγουδιστή κάντρι μουσικής, να συνθέσει, να εκτελέσει και να φτιάξει video clip με τραγούδι για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ο καουμπόης Merle Hazard εκτέλεσε την «παραγγελιά» και το video clip γυρίστηκε στον προαύλιο χώρο ενός κιτς αντιγράφου του Παρθενώνα στο Νάσβιλ του Τενεσσί. Σημειωτέον ότι ο καντράς Merle για να γυρίσει το video clip διέκοψε περιοδεία στις αμερικανικές ...; φυλακές.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι άκρως ειρωνικοί για την χώρα μας και το κομμάτι (που είναι μια μπουζουκο-κάντρι εκδοχή των Παιδιών του Πειραιά) κλείνει με την προτροπή η Ελλάδα «να πουλήσει την Κρήτη» για να ξεχρεώσει!!! Η ανάρτηση του video clip στην ιστοσελίδα του PBS έγινε στις 19 Ιουλίου. Στις 20 Ιουλίου, ο ανεκδιήγητος Solman που καθώς φαίνεται εκτελεί κι αυτός «παραγγελιά», ανέβασε στο site το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Ο επισκέπτης του site θα δει εν ολίγοις ακριβώς κάτω από το embedded video με τη συνέντευξη Παπανδρέου τις αηδίες του Merle Hazard με τις προτροπές για εκποίηση της Κρήτης.
Ούτε λίγο ούτε πολύ εξασφάλισαν συνέντευξη με τον κ। Παπανδρέου και κότσαραν από κάτω το video για να ειρωνευτούν και τον ίδιο και τη χώρα μας.



Για να διαμαρτυρηθείτε στο Youtube με σχόλια ή επισημαίνοντας το video ως ακατάλληλο μπείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: