Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Νέος τουρκικός ελιγμός: «Οι ισραηλινοί είναι φίλοι μας τώρα...» λένε

Νέος τουρκικός ελιγμός: «Οι ισραηλινοί είναι φίλοι μας τώρα...» λένε


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post , τούρκοι επίσημοι σε συνάντησή τους με αμερικανική αντιπροσωπεία δήλωσαν πως η Τουρκία είναι δεσμευμένη να διατηρήσει φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ. 
Οι συζητήσεις έγιναν ανάμεσα σε τουρκικής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό εξωτερικών Feridun Sinirlioglu και σε αμερικανική αντιπροσωπεία με στελέχη από το State Department και το υπουργείο άμυνας της χώρας.
Οι τούρκοι φέρεται πως δήλωσαν στους αμερικανούς πως το επεισόδιο του Mavi Marmara «ήταν ένα επεισόδιο μεταξύ φίλων και πως ότι έγινε δεν έχει να κάνει τίποτα με το επίπεδο σχέσεων με το ισραηλινό κράτος και τον ισραηλινό λαό, παρά μόνο με την κυβέρνηση της χώρας». 
Οι ίδιοι κύκλοι επεσήμαναν στους αμερικανούς πως εάν το Ισραήλ είχε ζητήσει συγνώμη και είχαν υπάρξει αποζημιώσεις τότε οι σχέσεις των δύο χωρών θα είχαν εξομαλυνθεί νωρίτερα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: