Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Νέο αρχαιολογικό Μουσείο στη Θάσο - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΑΥΛΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 10, 351 00 ΛΑΜΙΑ
ΛΑΜΙΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Κον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΑΥΛΟ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 20 – 22

Τ.Κ 106 82 ΑΘΗΝΑ

Κύριε Υπουργέ,

Ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας έχει σωστά επισημάνει ότι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες θα μας πάρει ο λαός με τις πέτρες.

Νέο αρχαιολογικό Μουσείο στη Θάσο - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  Κον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΑΥΛΟΚαι όμως άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε κωμικό και απωθητικό θέαμα στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Θάσου. Τηρώντας τις μεσαιωνικές παραδόσεις (όπως άλλοτε και ο προκάτοχός σας κ. Αντώνης Σαμαράς) καλέσατε τον επικεφαλής ιερέα ρασοφόρο της περιοχής και εκπρόσωπο της εξ Ιουδαίας χριστιανικής θεοκρατίας να εγκαινιάσει το νέο μουσείο, δηλαδή να ευλογήσει κατά τις αντιλήψεις τους τα ελληνικά δημιουργήματα που έχουν διασωθεί από την μήνιν των ομοφρονούντων προγόνων του – αμείλικτων διωκτών κάθε ελληνικού στοιχείου. Πράγμα που σημαίνει ότι η Ελληνική Πολιτεία ανέχεται ακόμη αυτούς που επί 16 αιώνες πολέμησαν με μίσος την ελληνική σκέψη και κατέστρεψαν με ιδιαίτερο ζήλο και μανία τα ωραιότατα μνημεία και έργα αρχαιοελληνικής τέχνης και τους καλεί παγίως να εγκαινιάζουν αυτοί και κανείς άλλος τους χώρους διαφύλαξης και προβολής των μνημείων ή των σπαραγμάτων αυτής. (Και μάλιστα σε μια εποχή που η χριστιανοορθοξία είναι απούσα από την προσπάθεια που κάνει ο ελληνικός λαός να βγει από τα σημερινά αδιέξοδα).

Και τα φερέφωνα του κατεστημένου, δημοσιογράφοι τινες που μόνον την αντικειμενική πληροφόρηση δεν υπηρετούν, αλλά αντιθέτως επιδίδονται σε πολυσχιδείς υποκειμενικούς σχολιασμούς, υπηρετούν πιστά τους ρασοφόρους μεσαιωνικούς άρχοντες και παρασιωπούν ή σιωπούν, παραβλέπουν ή δεν βλέπουν τις άνομες και ανήθικες επιχειρηματικές δραστηριότητες των ρασοφόρων και της θεοκρατίας τους.


Κύριε υπουργέ,

Το Νεοελληνικό κράτος για άλλη μια φορά ωθήθηκε από δεκαετίες τώρα στην οικονομική, ταμειακή αλλά και ηθική κατάρρευση και οι ειδικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι έφταιξε.

Εμείς όμως, οι εθνικοί Έλληνες, θα σας το υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά.

Η νοοτροπία που διαμορφώθηκε και συντηρείται συνεχώς στο λαό μας από την χριστιανοορθοξία οδηγεί στην πολιτική και κοινωνική ιδιωτεία, συγκρατεί την κοινωνική συνοχή με ένα σελοφάν ανορθολογισμού και έχει ωθήσει τους Έλληνες πολίτες από πάρα πολλά χρόνια τώρα στην ασέβεια προς τους νόμους της φύσης, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την χαλάρωση των κλασσικών ελληνικών (εθνικών) αξιών και αρχών και στην καθημερινή αντικοινωνική συμπεριφορά.

Εμείς οι εθνικοί Έλληνες επαναλαμβάνουμε:

Περιορίστε την χριστιανοορθοξία στα καθήκοντά της προς τους πιστούς της και μόνον προς αυτούς που πράγματι είναι. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν και άλλοι πιστοί και άλλων θρησκευμάτων, δογμάτων και δοξασιών. Φροντίστε κατά την άσκηση των καθηκόντων σας να μη τους προσβάλετε.

Και ότι:

Αυτό που είχαν μάθει καλά ως μάθημα οι εκάστοτε κρατούντες ήταν - εκτός από τις παράνομες προμήθειες, τις εξυπηρετήσεις προς ημετέρους και τα πολιτικά ψεύδη – να υπηρετούν τους ρασοφόρους και την δήθεν γνήσια θεοκρατία τους.

Και ερωτάμε:

Θα συνεχίσετε και εσείς ως νέοι κρατούντες την στρατηγική αυτή ή θα κάνετε τις απαραίτητες εκείνες θεσμικές τομές και αλλαγές που θα κάνουν τον λαό να αναπνεύσει, τις μειοψηφίες να ανακουφιστούν και την καθημερινή ζωή του τόπου μας να εξελίσσεται χωρίς αγκυλώσεις;

Ευάγγελος – Απολλώνιος Γκόγκος

Έλλην πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: