Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Γ.Στουρνάρας: "Ο νέος Ρουσσόπουλος" - ΔΑΚΕ: "Ανάλγητος, αλαζόνας, αμετανόητος"!


Μετωπική προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης, κάτι που είχε προβλέψει το defencenet.gr ότι επίκειτο, αφού στη ΝΔ "βράζουν" με τον υπουργό Οικονομικών που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα κάποιοι τον χαρακτηρίζουν "νέο Ρουσσόπουλο".
Χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις ο συνδικαλιστής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά είναι σαφές ότι αυτό είναι απλή αφορμή: Πολλοί βουλευτές στη ΝΔ θεωρούν ότι ο Γ.Στουρνάρας είναι ο πραγματικός κυβερνήτης, ο εντολοδοχος της τρόϊκας και ο Α.Σαμαράς, απλά η βιτρίνα.
Συγκεκριμένα ο Ν.Κουτσιούκης δηλωσε:
"Είναι προφανές ότι η άρνηση του υπουργού Οικονομικών να υπογράψουν οι εργαζόμενοι Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στα πλαίσια των προϋπολογισμών των εταιριών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς υποκρύπτει την περαιτέρω μείωση των προϋπολογισμών κατά 25%! Η «δημιουργική» λογιστική από τον ανάλγητο, αλαζόνα και αμετανόητο υπουργό Οικονομικών δεν έχει τέλος.
Ο εν λόγω κύριος πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι υπουργός Οικονομικών και όχι πρόεδρος του ΙΟΒΕ ή εκτελεστικό όργανο του Σ.Ε.Β. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφύγει την τυφλή σύγκρουση και να αντιμετωπίσει άμεσα το φλέγον ζήτημα του ενιαίου μισθολογίου, καθώς και τις ιδιαιτερότητες των ειδικοτήτων".
Η επίθεση είναι πραγματικά πρωτοφανής, γιατί χρησιμοποιεί και προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά ενός υπουργού της κυβέρνησης που έχει ως πρωθυπουργό τον πρόεδρο της ΝΔ.
Το κακό για τον Γ.Στουρνάρα είναι ότι οι φράσεις που χρησιμοποίησε δημοσίως ο Ν.Κουτσιούκης, τις χρησιμοποιούν στις ιδιωτικές τους συζητήσεις οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: