Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

κ. Τσίπρα, καθάρισε το κόμμα σου...


  Ένα μεγάλο μέρος του καταπροδομένου, εξευτελισμένου,καθημαγμένου και ταπεινωμένου από τους παλαιοκομματικούς φαυλοκράτες που επανέκαμψαν στην πολιτική ζωή του τόπου μετά την "πτώση" της 21ης Απριλίου Ελληνικού Λαού , θα είχε όλη την καλή διάθεση να υποστηρίξει δια της ψήφου του τον κ. Τσίπρα.
  Στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα οραματίζεται αυτόν που θα καθάρισει την κόπρο του Αυγείου και θα στείλει στις φυλακές τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους προδότες τους κοινούς εγκληματίες που ανετράφησαν από τις σάρκες της  Δημοκρατίας, που υποτίθετο ότι στήριζαν...

  Οι ελπίδες του λαού  όμως - όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις- φαίνεται ότι αποτελούν μία απλή χείμαιρα. 
  Ο λαός, έντονα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υποστηριζομένων από το ΣΥΡΙΖΑ -και επισήμως- αναρχικών, κουκουλοφόρων,καταληψιών,μολοτοφόρων, ροπαλοφόρων, ενθέρμων υποστηρικτών των λαθρομεταναστών, της λαθρομετανάστευσης, των "Μακεδόνων" φαντασιοπλήκτων των Σκοπίων, των Τσάμηδων, των μουσουλμάνων της Δ. Θράκης και όποιου γενικά είναι πολέμιος της Ελλάδος, αρχίζει και επαναπροσδιορίζει τη θέση του απέναντι στον κ. Τσίπρα, ηγήτορα του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο λαός αυτός, δεν πρόκειται να θυσιάσει Θρησκεία, πατρίδα οικογένεια, Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία στο βωμό κανενός ΣΥΡΙΖΑ (με τη μορφή που παρουσιάζεται σήμερα)
  Αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να προχωρήσει  προς τα εμπρός, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τα του "οίκου" του.

Θα πρέπει να απομακρύνει ΟΛΑ τα παράσιτα που προαναφέραμε, να αναθεωρήσει-ξεκαθαρίσει τη στάση του  στα Εθνικά θέματα και στο θέμα των λαθρομεταναστών που και αυτό αποτελεί-πλέον- Εθνικό θέμα και τότε, απαλλαγμένος από αυτά να ζητήσει και να λάβει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.
Efenpress
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: