Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ξενοπυροδοτούμενα καλάσνικοφ!


 Ελάχιστοι  πιστεύουν ότι τα καλάσνικοφ τα κρατούσαν Ελληνικά "χέρια".

  Τα καλάσνικοφ, από μόνα τους παραπέμπουν σε αλβανούς έμμισθους πράκτορες της ΜΙΤ και ενδεχομένως και των συνεργαζομένων μ' αυτήν γνωστών μυστικών Υπηρεσιών.

  Απεδείχθη, από το παρελθόν, ότι όλες οι "οργανώσεις" που κατά περιόδους ενεργοποιούντο-ανάλογα με τα ξένα συμφέροντα- χρηματοδοτούντο από το εξωτερικό, άσχετα αν για λόγους σκοπιμότητος και " Εθνικού" συμφέροντος δεν γνωστοποιήθηκαν οι "εργοδότες"


  Για τη διάπραξη πράξεων αποσταθεροποιήσεως ( εμπρησμοί δασών, πυρπολήσεις καταστημάτων, τοποθετήσεις βομβών κ.λ.π) χρησιμοποιούντο εμμίσθως " Ελληνες" μειωμένης εθνικής συνειδήσεως, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις  εκμεταλλευόμενοι τυχαία ή στημένα περιστατικά  συμπαρέσυραν ομοεθνείς ή και αλλοδαπούς στη δημιουργία καταστάσεων χάους.

 Τελευταία, οι ξένες μυστικές Υπηρεσίες, δεν χρειάζονται τόσο τους εγχώριους μισθοφόρους αφού έχουν Αλβανούς κακοποιούς-πράκτορες, με τους οποίους τους ενώνει κοινό μίσος προς την Ελλάδα, κοινά συμφέροντα και βλέψεις καθώς και κοινή θρησκεία  (κατά περίπτωση).

 Ο Αντικειμενικός στόχος είναι η διά της καλιεργείας  μίσους μεταξύ των διαφόρων κομματικών παρατάξεων και πράξεων αντεκδικήσεως, δημιουργία χάους και εμφυλίων συρράξεων στην Ελλάδα- κατ εφαρμογήν του γνωστού " διαίρει και βασίλευε"- ώστε την κατάλληλη στιγμή (αφού αποδιοργανώσουν τη Χώρα) να επιχειρήσουν κατ΄αυτής  αυτά που σχεδιάζουν αλλά δεν αποτολμούν τώρα...

 Το μοναδικό αντίδοτο στα δόλια αυτά σχέδια, δεν είναι άλλο από τη συσπείρωση ΟΛΩΝ των κομμάτων, παρακάμπτοντας -έστω και προσωρινά- τις όποιες διαφωνίες  και την  από κοινού αντιμετώπιση των πληρωμένων πρακτόρων του εχθρού, παρέχοντας (στο συγκεκριμένο τομέα) διευρυμένους "κανόνες εμπλοκής" στις αρμόδιες διωκτικές αρχές και αξιώνοντας την αμέριστη αρωγή των Δικαστικών αρχών, προκειμένου να κατακαούν όλες οι κεφαλές της " Λερναίας Ύδρας " της ξενοκίνητης τρομοκρατίας.

 Μόνο έτσι θα ναυαγήσουν τα σχέδια των αρπακτικών ορνέων που έχουν περικυκλώσει τη χώρα μας.
 Μόνο έτσι θα διασωθεί η Ελλάδα και μόνο έτσι θα υπάρξουν και πάλι συνθήκες Εθνικής και   οικονομικής ανάκαμψης.
 Η ισχύς εν τη ενώσει.
Efenpress

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: