Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

«Η Ελλάδα δεν επέτρεψε σε 35 αλβανικές οικογένειες να περάσουν την Κακαβιά,γιατί έγραφαν ως τόπο γέννησης την ανύπαρκτη τοποθεσία "τσαμουριά"»


Οι ελληνικές αρχές στη συνοριακή διάβαση της Κακαβιάς συνέχισαν και σήμερα την επιστροφή των αλβανικών οικογενειών για ‘φερόμενες’ παρατυπίες στα διαβατήριά τους. Μετά το περιστατικό με τις 10 οικογένειες, χθες το απόγευμα, συνέχισαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας να παρεμποδίζουν τη διέλευση των Αλβανών στο ελληνικό έδαφος , οι Έλληνες τελωνειακοί. Σύμφωνα με την αλβανική τηλεόραση η επιστροφή συνεχίστηκε όλη τη νύχτα, ενώ η αστυνομία του Αργυροκάστρου ανακοίνωσε ότι περίπου 15 άτομα επέστρεψαν εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών αφού είχε έντονη βροχόπτωση. Η (αλβανική) αστυνομία είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί από το διευθυντή του συνοριακού σταθμού με τον Έλληνα ομόλογό του. Οι επιστροφές, όπως ο ίδιος δήλωσε, έγιναν βάσει του διεθνούς δικαίου, αφού ανέφεραν ως τόπο γέννησης ανύπαρκτη τοποθεσία (τσαμουριά). Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 35 οικογένειες που επέστρεψαν, αναφέρει το δημοσίευμα.
echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: