Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κέντρο πειραμάτων σε ζώα (και ανθρώπους;) στην Ελλάδα!


Πρόγραμμα για τη δημιουργία κέντρου «αναπαραγωγής, στέγασης και χαρακτηρισμού ζωικών μοντέλων», δηλαδή πειραματόζωων για τη μελέτη ανθρώπινων ασθενειών, εγκρίθηκε από την γενική γραμματεία Δημόσιων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ και το ερώτημα είναι αν θα περιλαμβάνονται και άνθρωποι σε αυτά τα πειράματα. Γιατί σε τέτοια πειραματικά κέντρα χρησιμοποιούνται και άνθρωποι εν συνεχεία, με την άδειά τους φυσικά.
Αυτό δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.
Η ερευνητική υποδομή εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Infrafrontier και αφορά υπηρεσία εκτροφής ποντικών, δημιουργίας γενετικά τροποποιημένων ποντικών για ερευνητική χρήση, καθώς και υπηρεσίας χαρακτηρισμού των πειραματόζωων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα για την εφαρμογή εν συνεχεία σε ανθρώπους των πειραματικών αυτών θεραπειών.
Στο πρόγραμμα συμμετέχει ήδη το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών, το οποίο από το 2009 αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του Ευρωπαϊκού Αρχείου Μεταλλαγμένων Ποντικών (EMMA) για το Infrafrontier.
Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα υποστηριχθούν στο νέο πρόγραμμα είναι:
  • Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, διανομής, αναπαραγωγής και στέγασης ποντικών σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του EMMA.
  • Υπηρεσίες παραγωγής διαγονιδιακών ποντικών, με τεχνικές έγχυσης προπυρήνων και μεθόδους γονιδιακής στόχευσης.
  • Υπηρεσίες φαινοτυπικού χαρακτηρισμού, στο πλαίσιο μιας «κλινικής ποντικών» με μονάδες γενωμικής, πρωτεομικής, κυτταρομετρίας ροής, ιστοπαθολογίας και απεικόνισης κυττάρων και ιστών.
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 3.641.000 ευρώ και η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 40 μήνες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: