Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Radiation, Είναι Ήδη Εδώ


birds_dees
Είδε και αποείδε η Παγκόσμια Elite με τις απανωτές – ελάσσονος αποτελέσματος – επιχειρήσεις εξόντωσης εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο ιος του aids, ο ιός Έμπολα, η γρίππη των πτηνών, η γρίππη των χοίρων και διάφορα άλλα καταπληκτικά σχέδια, δεν… τους έκατσαν. Έτσι, αποφάσισαν να λάβουν ακόμη πιο δραστικά μέτρα διότι, γι’ αυτούς,
χρήσιμος άνθρωπος, είναι ο άρρωστος ή ο νεκρός άνθρωπος.Angry smile
(για να ταιριάζουν στα διατροφικά γούστα τους, Θ.Κ.)
Άλλωστε η «εντολή» στο αμερικάνικο Στόουνχετζ, το γράφει καθαρά:
Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000,
σε συνεχή ισορροπία με τη φύση ( στο 2ο σκέλος, έχω μια ένσταση.. )

HAARPαξαν λοιπόν την ευκαιρία και με στόχο την Ιαπωνία, αποφάσισαν να επιταχύνουν …
Σεισμός και τσουνάμι,  ήταν ένα ιδιαιτέρως βολικό φυσικό φαινόμενο
για να δικαιολογήσουν τα τεράστια ποσοστά ραδιενέργειας
που απελευθερώθηκαν σε ατμόσφαιρα και νερό.
Φυσικά, επειδή η Elite οργανώνει τα πάντα προσεκτικά και με περίσσια λεπτομέρεια, δε θα άφηνε στην τύχη του το θέμα του «μέγιστου δυνατού» αποτελέσματος μίας τέτοιας επιχείρησης. Έτσι, πάνω απ’ όλα, κατάφερε σε μερικά λεπτά, να διαλύσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Βλέπετε, η Ιαπωνία έκανε το μοιραίο λάθος, να αντιδράσει στις Αμερικανικές ντιρεκτίβες, να διαφωνήσει ανοιχτά σε πολιτικά θέματα και το κυριότερο, να αναπτύξει «απαγορευμένες τεχνολογίες», με πιο πρόσφατη αυτή του αυτοκινήτου που κινείται με νερό, της εταιρίας Genepax.
Κάτι που αποτελούσε απειλή για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και τη λαιμαργία για κέρδη της πετρελαϊκής ολιγαρχίας. Εννοείται φυσικά πως, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει ανεκτό…
 ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: