Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Εκλογές τον Ιούνιο;



Από καλά πληροφορημένες πηγές μεταφέρεται ότι ο χρόνος των ανακοινώσεων για επιμήκυνση του ελληνικού χρέους, μείωση του επιτοκίου δανεισμού για την Ελλάδα, αλλά και επιμήκυνση του Μνημονίου ως το 2015 θα είναι το αργότερο ως την επόμενη Σύνοδο Κορυφής, δηλαδή στις 24 Ιουνίου. Η πληροφορία αυτή έχει ενεργοποιήσει στα υψηλά κλιμάκια της αγοράς και της κυβέρνησης σενάριο πρόωρων εκλογών μέσα στον Ιούνιο, το οποίο βγάζει την κυβέρνηση από τη δύσκολη θέση να προσπαθεί να κάνει εκλογές όσο ακόμα έχει πιθανότητες, αλλά να μη βρίσκει το διακύβευμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκροτήσει προεκλογική ατζέντα.
Σύμφωνα μ’ αυτό το σενάριο, ο πρωθυπουργός θα θέσει το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα 2012-2015 στην κρίση του ελληνικού λαού, μετατρέποντάς το σε διακύβευμα της αναμέτρησης. Παράλληλα, όμως, θα εμφανίσει τις αποφάσεις για την επιμήκυνση του συνόλου του ελληνικού χρέους, τη μείωση του επιτοκίου και την επιμήκυνση του Μνημονίου ως επιτυχίες. Δηλαδή, θα υποστηρίξει ότι αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών της κυβέρνησης και εξέλιξη που χαλαρώνουν τη θηλιά, αλλάζουν τα δεδομένα για την ελληνική οικονομία, αλλά με το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα να αποτελεί προϋπόθεση. Και τότε θα θέσει το εκλογικό δίλημμα σχετικά με το ποιος πρέπει να διαχειριστεί το πρόγραμμα που οι Ευρωπαίοι ζητούν προκειμένου να δώσουν…
(Ε.Τ.)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: