Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/4/2011
Σήμερα 27/4/2011 περίπου στη μία τα ξημερώματα, εν μέσω βροχής, η ομάδα περιφρούρησης του βωμού των 12 Θεών και του Ελέους, εντόπισε βαγόνι με μπουλντόζα και κάδους με χώματα και χαλίκια, να ξεκινάει εργασίες επιχωμάτωσης δίπλα στο βωμό. Η ομάδα περιφρούρησης ζήτησε απ’ τους εργάτες να σταματήσουν τις εργασίες, γιατί είναι παράνομες, σύμφωνα με τις αποφάσεις του δικαστηρίου που ανακοινώθηκαν χτες (26/4/2011).
Επίσης ζήτησαν να μιλήσουν και με τον Αρχαιολόγο που θα έπρεπε να επιβλέπει τα έργα. Αρχαιολόγος δεν εμφανίστηκε, ενώ οι εργάτες αγνόησαν επιδεικτικά την ομάδα περιφρούρησης του ιερού μνημείου.
Εκλήθη η αστυνομία που κατέφτασε με τρία περιπολικά και τον Επόπτη Υπηρεσίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις δύο εργατών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ κι ενός επιβλέποντος του ΗΣΑΠ ΑΕ, ενώ δεν μπόρεσε να εντοπίσει κανένα Αρχαιολόγο.
Στο Α.Τ. Ακροπόλεως όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, κατέθεσαν μηνύσεις έξι άτομα απ’ την ομάδα περιφρούρησης, παρουσία του δικηγόρου τους Γιώργου Κόκκα - Δημόβουλου.
Για τη διαδικασία του αυτόφωρου η αστυνομία συμβουλεύτηκε τον Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος, λόγω ασάφειας των τριών δικαστικών αποφάσεων που δημοσιεύτηκαν στις 26/4/2011, διέταξε την ελευθέρωση των τριών συλληφθέντων και την πλήρη παύση των εργασιών.
Περιπολικό της αστυνομίας θα παρέμενε για λίγες ώρες ακόμη στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς, ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας διαβεβαίωσε ότι θα διαφυλάξει την εισαγγελική εντολή.

Συνειδητοί Ενεργοί Πολίτες

Νάντυ Παπαμήτσου: npapamitsou@gmail.com, 6948000303 (επικοινωνία)

Όλα τα σχετικά άρθρα στην Ετικέτα:βωμός 12 θεών ελέους

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: