Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ;



ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ;Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσσικης Κρατικής Τηλεόρασης (σαν να λέμε ΕΤ1 ) το οποίο προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο :

Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές !!

Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος αναφέρει οτι :

Στην περιοχή ΤΑΜΑΝ (σ.σ. κοντά στην πόλη Ανάπα, δημοφιλές θέρετρο στο Νότιο Ρωσία, και η οποία βρίσκεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας) οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε μοναδική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου την άποψη που έχουμε για την αρχαία ιστορία.

Βρήκαν τμήματα αρχαίας ελληνικής πόλης χτισμένης τον 6 αιώνα π.Χ.


Οι αρχαιολόγοι έχουν μείνει έκπληκτοι από την κατάσταση και το πλήθος των ευρημάτων και  στην παρούσα φάση φωτογραφίζουν επίπεδο επίπεδο πολύ προσεκτικά προκειμένου να μην καταστρέψουν τα αρχαία τείχη.

Υποθέτουν οτι στο σημείο της ανασκαφής βρισκόταν αρχαίος ελληνικός ναός της θεάς Δήμητρας, θεά της καρποφορίας και της γεωργίας και οι ιστορικοί που παρευρέθηκαν προσδιόρισαν ακριβώς το σημείο του βωμού. Ομως από το πλήθος των ευρημάτων μιλούν για ολόκληρη πόλη.

Το ρεπορτάζ στη συνέχεια αναφέρει οτι οι συνθήκες των ανασκαφών είναι αντίξοες γιατί το σημείο είναι απομακρυσμένο, δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό και κάνει κρύο (μέχρι -26 βαθμούς το βράδυ).

Επιπλέον, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα ο ρόλος των εθελοντών είναι πρωταρχικός.

Συμμετέχουν στα έργα των εκσκαφών και επιπλέον πληρώνουν από την τσέπη τους 500 ρούβλια την ημέρα για τη συμμετοχή τους και παραμονή τους στην ανασκαφή...!!!

Συμμετέχουν στα έργα των εκσκαφών και επιπλέον πληρώνουν από την τσέπη τους 500 ρούβλια την ημέρα για τη συμμετοχή τους και παραμονή τους στην ανασκαφή...!!!


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ;

Πηγή...

1 σχόλιο:

AYTAPKEIA είπε...

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κορυφαίου ανθρωπολόγου Δρα Άρη Πουλιανού (μεταξύ πολλών άλλων: συνιδρυτή Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ανθρωπολογικού Συνεδρίου στο Τόκιο, διοργανωτή 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982), μετά από την αντισυνταγματική και βάρβαρη εκδίωξή του από το Σπήλαιο των ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΩΝ Αρχανθρώπων Πετραλώνων Χαλκιδικής και το Ανθρωπολογικό Μουσείο που έφτιαξε ο ίδιος και διηύθυνε αμισθί άψογα με συνεχή κρατικό έλεγχο, αφού δεν υπάρχει διεθνώς άλλος ανθρωπολόγος με τις ικανότητές του:
http://www.youtube.com/watch?v=jyyMCFBLImU
(μετά από το 17o λεπτό)

aee.gr

Ένα μικρό δείγμα επαίνων συναδέλφων του:
petralona-cave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181&Itemid=151&lang=el