Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Οι Ιππότες του Ποσειδώνος

1

Σύμφωνα με τον Robert Charroux , περίπου το 1950 η «Τρίτη Σκοτεινή Δύναμη» αναγεννήθηκε και έφτιαξε τον πυρήνα της από μια Μυστική Εταιρεία που αποκαλείται «Ιππότες του Ποσειδώνος» !  Ο σκοπός του group – το οποίο αποτελούνταν από 15.000 μέλη ήταν κρυμμένος πίσω από κάποιες σπορ δραστηριότητες, ειδικά τις καταδύσεις.
Υπήρχε επίσης το κομμουνιστικό αντίγραφο του group που ήταν βασισμένο στο ίδιο μοντέλο. Ο καπετάνιος  El Sol (Coustellier)’s και η εφημερίδα «France-Hebdo» έγραψε για αυτό το 1948 !
Μια άλλη Γαλλική εφημερίδα, η «France-Dimanche» με διευθυντή τον Guy Goujon , τότε έγραψε για την «τρίτη σκοτεινή δύναμη» στην έκδοση του φύλλου 149 στις 10 Ιουλίου 1949.
Όλα αφορούσαν στην κατασκευή ενός νέου τύπου ανθρώπου του «Homo Aquaticus».
5
Κατά την διάρκεια του1962 στην Διεθνή Συνάντηση των Aquatics, ο sir Wavelle Wakefield ανέφερε ένα έργο που ξεκίνησε το 1960, όταν Γάλλοι δύτες  και ο Oscar Gugen αντιπροσωπεύοντας την  World Confederation of Underwater Activities ( WCUA ) σήκωσαν μια μπλε σημαία στον ωκεανό, στην διαδρομή Le Havre-NewYork, ισχυριζόμενοι μια σιωπηλή κυριαρχία πάνω στα θαλασσινά νερά.
Η επιχείρηση «Homo Aquaticus»ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1962 αφότου ο Jacques-Yves Cousteau το ανακοίνωσε επίσημα …
Το 1962 Γερμανοί και Ιάπωνες δύτες έγιναν εθελοντές σε εγχειρήσεις που τους έκαναν αμφίβιους !
Ακριβώς όπως έγινε στο Εργαστήριο Φυσιολογίας του Βερολίνου το 1937-38 που μέλη των SS έκαναν εγχειρήσεις στην καρδιά στους αδένες και τον εγκέφαλο για τον ίδιο σκοπό …
την δημιουργία του «»Homo Aquaticus» .

ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: