Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP


1
Πολεμείστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων Τώρα. Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Υπάρχει ένα μυστικό πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην υγεία τους. Αυτές οι δυνάμεις φοβούνται τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύει σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες (DOR)που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο. Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κατάθλιψη? Είναι μόνο η κοντινή σας Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας ? ή αυτή η κεραία έχει μια ντουζίνα ακόμη μυστικούς σκοπούς, ώστε βασικά να την κάνει ένα τακτικό τεχνολογικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΛΟ που επίσης χρησιμοποιείται στον Έλεγχο του καιρού ? Ναι τώρα μπορείς να καταπολεμήσεις αυτή την επιρροή .
Οργονίτες
Στην Ιαπωνία, χάρις στις ηρωικές προσπάθειες του Tetsuzi Moriwake στην Hiroshima και του Ayumi Sasaki στο Hokkaido, που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια τοποθετώντας 200 ChemBusters και χιλιάδες Earthpipes στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας με την βοήθεια και άλλων εθελοντών απέτρεψαν την εκδήλωση του σεισμού στην ενδοχώρα. Βέβαια αρκετοί το πλήρωσαν με την ζωή τους. Για αυτό η Δύση χρησιμοποιώντας όλα τα Haarpοειδή χτύπησε στον Ειρηνικό. Υπάρχει και η χοντρή μεταφυσική πλευρά του θέματος, αλλά δεν θα αναφερθώ.
Οι πρόσφατες εκλογές στην Ιαπωνία ανέτρεψαν το μεταπολεμικό κόμμα που κυβερνούσε με γνώμονα τα Άγγλο Αμερικανικά συμφέροντα. Αμέσως ακολούθησε η ανήκουστη επίσκεψη του Αυτοκράτορα Akahito στο Πεκίνο, μια επίσκεψη που έστειλε γεωπολιτικά κύματα σοκ στου διαδρόμους των υπηρεσιών πληροφοριών της Ευρώπης και της Αμερικής. Κατόπιν ήρθε η αίτηση της Ιαπωνίας στην Αμερική να πάρει την βάση της από την Okinawa. Επίσης έκαναν το «λάθος» να βγάλουν μικρές συσκευές Ελεύθερης Ενέργειας.
Επίσης η Ιαπωνική εταιρεία Genepax έβγαλε ένα διθέσιο αυτοκίνητο που ΚΑΙΕΙ ΝΕΡΟ !
Πως ήταν δυνατόν να ανεχτούν και άλλα οι Διεθνείς Τραπεζίτες ?
και χτύπησαν. Όπως το 2007 με σεισμό πάλι ένα πυρηνικό εργοστάσιο και στο Χρηματιστήριο, όταν θέλησαν να βγάλουν τους Υπολογιστές Τεχνητής Ευφυΐας με Ομηρικά Αρχαιοελληνικά πληκτρολόγια ! Όσο για τους δικούς μας,  Ελληνόπαιδες του φραπέ και του τσιφτετελιού, περιμένουν να τους σώσουν οι Ε, οι Ολύμπιοι, οι Πλειάδες, οι άγγελοι, ο ΖΟΥΠΥ  κλπ κλπ.
2
Πως Προκαλεί τους σεισμούς το HAARP
Ένα μαγνητόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει κανείς ή να έχει σαν απόδειξη ενός σεισμού που προεκλίθη από το HAARP. Το μαγνητόμετρο μετρά τις διαταραχές στο μαγνητικό πεδίο της ανωτέρας ατμόσφαιρας της Γής. Δεν είναι ένα σεισμόμετρο που μετρά τις κινήσεις του εδάφους. Ένα μαγνητόμετρο δεν μετρά την σεισμική δραστηριότητα. Μετρά και καταγράφει τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στην ατμόσφαιρα της Γής.
Οι συμφασικές κεραίες του HAARP εκπέμπουν ράδιο συχνότητες στην ατμόσφαιρα. Οι επιστήμονες στο HAARP βρήκαν ότι η συχνότητα 2,5Hz είναι η υπογραφή συχνότητας των σεισμών. Το HAARP εκπέμπει αυτήν την συχνότητα στην Ιονόσφαιρα και την ανακλά πίσω στην Γη, όπου λόγω της φύσεως της διαπερνά πολλά χιλιόμετρα εδάφους, ανάλογα με την γεωλογική σύσταση και της συστάσεως του βυθού αν πρόκειται για θάλασσα στην Στοχευόμενη Περιοχή.
Εκπέμποντας την συχνότητα με συγκεκριμένη γωνία το HAARP μπορεί να προκαλέσει σεισμό σε οποιοδήποτε σημείο της Γής. Μια μικρή χρονικά εκπομπή δεν αρκεί για να διαταράξει την στερεά ύλη (τον Φλοιό της Γης) έτσι εξακολουθούν να εκπέμπουν την συχνότητα σεισμού των 2,5 Hz για ώρες η μέρες, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
3
Πως έγινε
Το HAARP εξέπεμπε την συχνότητα των 2,5Hz πριν τα μεσάνυχτα στις 8 Μαρτίου 2011 και συνέχισε μέχρι τις 9 Μαρτίου 2011 και στις 10 Μαρτίου 2011. Η συχνότητα των 2,5Hz συνέχισε να εκπέμπεται και να καταγράφεται από το μαγνητόμετρο για ακόμη 10 ώρες την ημέρα του σεισμού των 9.0 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.
Θα προσέξετε στον ιστότοπο του USGS ότι ο σεισμός της Ιαπωνίας δεν συνέβη πάνω στο ρήγμα του Δαχτυλιδιού της Φωτιάς. Το επίκεντρο ήταν 100 km Δυτικά του ρήγματος. Το επίκεντρο ήταν πάνω σε στερεό έδαφος.
Από Παλιά
Πίσω στο 1945 ο OSS (ο πρόδρομος της CIA) σχεδίαζε να καταστείλει την «αχαλίνωτη κτηνωδία των Ιαπωνικών στρατευμάτων» με την χρήση τεχνητών σεισμών. Στα έγγραφα στις φωτογραφίες αναφέρεται : «If we could could get (an atom) bomb within a mile of a point on a fault line (trench) destined to break within 90 years we might set it off …». Αφότου γράφτηκε αυτό το μυστικό έγγραφο πέρασαν 60 χρόνια για να βρουν τις σωστές συντεταγμένες ώστε στο Τσουνάμι της Νότιο Ανατολικής Ασίας να δολοφονήσουν 300.000 ανθρώπους στις 26 Δεκεμβρίου του 2004. Joe Vialls
Απολαύστε και αυτό το εκπληκτικό «φανταστικό βίντεο.

Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP www.miastala.com
Τελευταία Νέα
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Naoto Kan έδωσε στο Federal Reserve Board το κυριλέ συνδικάτο του εγκλήματος, 60 τρισεκατομμύρια Yen κατόπιν απειλών σύμφωνα με τις Ιαπωνικές μυστικές υπηρεσίες. Η απειλή ήταν ότι μετά τον σεισμό θα έκαναν το ηφαίστειο του Βουνού Fuji να εκραγεί με το HAARP !!!
Όσοι έχετε αρκετή πλύση εγκεφάλου, από το συνεχές και αδιάκοπο ράντισμα, ώστε να σας φαίνονται όλα αυτά παραμύθια διαβάστε εδώ http://www.defense.gov/Transcripts/Transcript.aspx?TranscriptID=674 στην σελίδα του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ !
4
5
6
7
8
9
10
12
Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα
Όσοι θέλετε CB (CHEMBUSTER) και δεν μπορείτε να το φτιάξετε, παραγγέλλατε το  από το www.orgoniseafrica.com την βάση και προσθέστε τους σωλήνες, βάσει των οδηγιών. Τιμή 141,5 ευρώ !!!
Το Απόλυτο Αντίμετρο Στο Ψέκασμα Των Ουρανών
Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα!
Μαγικοί Οργονίτες Πυραμίδες
Οργονίτη ! Φτιάξετε Μόνοι Σας
Ο Ειρηνοποιός UCB
ΝΕΟ… Μην αγοράζεις οργονίτες απ’ όποιον κι όποιον
NEO… Ποιοί Φοβούνται Τους Οργονίτες? Γιατί?
“Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρύτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).
Μπορείς να αγοράσεις οργονίτες ΜΟΝΟ αφού ενεργοποιήσεις τον Παρατηρητή σου.  Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι μπορούν να προγραμματιστούν κακόβουλα οι πέτρες μέσα τους, και πολλοί ανεγκέφαλοι και υπερφίαλοι  το κάνουν. Θέλει προσοχή και σύνεση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: