Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Η "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ συνεχίζεται..


Μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του κ.Γκρουέφσκι που αφορούν τη "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ με την ανέγερση δεκάδων νέων μνημείων, τοποθέτηση αγαλμάτων, μετονομασία οδών κλπ αποτελούσε και η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου των Σκοπίων με την μετονομασία του σε "Φίλιππος Β' της Μακεδονίας".


Το στάδιο είναι πλέον έτοιμο,οι ταμπέλες με το όνομα του Φιλίππου έχουν τοποθετηθεί και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα παρουσία 32.000 θεατών -σύμφωνα με όσα λένε κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα .."μεγάλα αυτιά" του Greece Salonika- δίνοντας την ευκαιρία στον κ.Γκρουέφσκι για ένα δυνατό ξεκίνημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Το ότι η νέα ονομασία του σταδίου θα αναφέρεται πλέον σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις από τα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ δεν νομίζουμε να απασχολεί κανέναν στην μακρυνή ...Αθήνα.
Άλλωστε δεν παραβιάζεται καμία ενδιάμεση συμφωνία.Ή μήπως όχι..;
http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: