Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Λιβύη: Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί απεμπλουτισμένο ουράνιο στις επιθέσεις του



Απρίλιος 13, 2011.
 Μολονότι το ΝΑΤΟ αρνείται ότι χρησιμοποιεί βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου στις βομβιστικές επιθέσεις του κατά της Λιβύης, ορισμένοι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι αυτό το ραδιενεργό μέταλλο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε στρατιωτικές ενέργειες στις επιθέσεις κατά της χώρας της Βορείου Αφρικής.


Ο αρθρογράφος της εξωτερικής πολιτικής, στο περιοδικό FOCUS, Κον Χάλιναν,  αφού εξέτασε το υλικό των κατεστραμμένων τάνκ, έπειτα από βομβιστική επίθεση, είπε ότι είναι σίγουρος ότι στη Λιβύη χρησιμοποιούνται  βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.

«Από πολιτική άποψη είναι μια κακή ιδέα, από Ιατρική είναι εξαιρετικά κακή ιδέα. Αν και είναι ένα αποτελεσματικό όπλο, πρέπει να αποφεύγεται. Είναι μια πολύ-πολύ κακή ιδέα» επισημαίνεται σήμερα από την εφημερίδα ‘Rasha Today’.

Τις σοβαρές συνέπειες που αφήνουν  πίσω τους οι βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου μαρτυρά η κατάσταση στην ιρακινή πόλη Φαλούγιαχ, η οποία βομβαρδίστηκε από τις ΗΠΑ το 2003, με χίλιες βόμβες που περιείχαν απεμπλουτισμένο ουράνιο. 

Το ένα τέταρτο των νεογνών που γεννιούνται έχουν σοβαρές ανωμαλίες και αυτές  ποικίλουν από διάφορες μορφές καρκίνου και λευχαιμίας με διάφορες μεταλλάξεις.

«Οι στρατιωτικοί τότε γνώριζαν πόσο επικίνδυνες είναι οι βόμβες αυτές, πόσο μάλλον σήμερα» δήλωσε συμπερασματικά ο Halinan.
--
НАТО користи осиромашен ураниум во нападите во Либија
Δημοσίευση: радио мрежа, 13.4.2011.

1 σχόλιο:

AYTAPKEIA είπε...

Είχαν ξαναγίνει ραδιενεργά έγκληματα πριν, τόσο με τις χιλιάδες εκρήξεις ραδιενεργών βομβών, όσο και στο Mayak το 1957...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΩΣ ΤΩΡΑ οι νεκροί από τη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που προκάλεσαν οι ανισόρροποι μοναρχικοί στο Τσερνομπίλ, ενώ πολύ περισσότεροι αναμένονται από τη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των άπληστων γιαπωνέζων μοναρχικών:
http://www.youtube.com/watch?v=mbQTPiUwtoc

Υπενθυμίζουμε ότι οι βιομηχανικές πυρηνικές δραστηριότητες και οι ατμοσφαιρικές πυρηνικές δοκιμές προκάλεσαν μέχρι σήμερα παγκόσμια 500 εκατομμύρια αποβολές. 5 εκατομμύρια θανάτους νεογέννητων, 376 εκατομμύρια καρκίνους, 235 εκατομμύρια γενετικές βλάβες, 587 εκατομμύρια τερατογενέσεις, 5 εκατομμύρια διανοητικές καθυστερήσεις. Συνολικά πάνω από 1.5 δισεκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν, παραμορφώθηκαν ή αρρώστησαν μέχρι σήμερα από την πυρηνική τεχνολογία. Το αντιπυρηνικό κίνημα πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους από τη νάρκη και ν’ αγωνισθεί με το σθένος που είχε επιδείξει σε παλιότερες περιστάσεις, όταν πχ μας απειλούσαν με την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Εύβοια.

Αν δεν ενεργοποιηθούμε ΤΩΡΑ υπάρχει κίνδυνος σε λίγο κάποιοι να υποστηρίξουν ότι αφού έτσι κι αλλιώς απειλούμεθα από πυρηνικό ατύχημα των γειτόνων, γιατί να μην αποκτήσουμε κι εμείς πυρηνικά για να μην αγοράζουμε από εκείνους την ενέργεια. Αυτή θα είναι η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης. Πρέπει να σταματήσουμε αυτό τον κύκλο της υποκρισίας. Κανένα πυρηνικό εργοστάσιο εδώ ή σε γειτονικές χώρες δεν πρέπει να δημιουργηθεί.

H Μαρία Αρβανίτη - Σωτηροπούλου είναι γιατρός βιοπαθολόγος, πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ και συγγραφέας