Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Tουρκία: “Παράνομες οι ασκήσεις του Ελληνικού Στρατού σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!”


Θέμα χερσαίων (!) ασκήσεων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έθεσε προ ημερών η Τουρκία με αφορμή ελληνική στρατιωτική άσκηση στην στην Σαμοθράκης στις 9 και 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Άγκυρα η ελληνική άσκηση είναι παράνομη βάσει των υπαρχουσών συνθηκών και πρέπει να ματαιωθεί! Το ότι δεν πρόκειται για αεροναυτική, αλλά για χερσαία άσκηση, δείχνει το εύρος τους θράσους που έχει αρχίσει να αποκτά η Τουρκία. Επικαλείται την συνθήκη του 1914(ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!) με την οποία επικυρώθηκε η απελευθέρωση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από την Ελλάδα καθώς και την Συνθήκη της Λοζάνης του 1923. Η «Σαμοθράκη-αναφέρει-δεν πρέπει να περιλαμβάνεται σε κανένα σενάριο άσκησης γιατί είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή» Τις επόμενες μέρες αναμένεται έξαρση των τουρκικών «απαγορευτικών» ΝΟΤΑΜ, καθώς η Πολεμική Αεροπορία σχεδιάζει την διεξαγωγή ασκήσεων στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Αιγαίου και σε εφαπτόμενες περιοχές.Ανάμεσα τους η περιοχή μεταξύ Ικαρίας-Μυκόνου-Φούρνων, στα όρια των οποίων περικλείονται μάλιστα εκτός από νησιά για τα οποίες έχει εκφραστεί η πάγια τουρκική θέση περί “αποστρατιωτικοποίησης” (με ανάλογες ΝΟΤΑΜ, όπως η Ικαρία και τα Ψαρά), οι Φούρνοι (εν μέρει) και η Πάτμος. Επίσης έχει ανακοινωθεί και άσκηση πυρών της φρουράς στην Λήμνο, και αναμένεται να υπάρξει ανάλογη «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ» όπως συνέβη και στην Σαμοθράκη.
ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΩΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ!

GREEKNATION

Δεν υπάρχουν σχόλια: