Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ REPTILS, ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Για τούς αναγνώστες που ξέρουν ή νομίζουν ότι ξέρουν ποια ήταν, έως τώρα, τα αληθινά αφεντικά της γαίας τουλάχιστον στα τελευταία 13000 χρόνια. Δικαιώνονται ξένοι συγγραφείς όπως ο David Icke και ντόπιοι Έλληνες. Καιρός είναι να ξαναγραφεί η ιστορία!
Το σοκ θα είναι μεγάλο!

Θέμα: Ρεπτοηδή ντυμένη σε ανθρώπινη σάρκα ή σώμα κυβερνούσαν έως τώρα την ανθρωπότητα.
The Reptilian 13 Family Members are ShapeShifting negative Elohim Annunaki, with altered DNA which is programmed for killing and degenerate sex and animal desires
http://www.galactcroundtable.com/profiles/blogs/the-reptilian-13-family
και
Θέμα: Να, ποιός κάνει κοντρόλ αν πήγαν όλα καλά?
The Reptilian Terradactyl ShapeShifter Cheney Came to View the Kill after 9/11
http://www.welcomthelight.com/2010/03/the-reptilian-terradactyl-shapeshifter-cheney-came-to-view-the-kill-after-911/

Θέμα: Clones and Holograms
Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι πολιτικοί τις γαίας είναι αφθεντικοί άνθρωποι όπως εγώ και εσύ. Λάθος μέγιστο, το 80% απο κάποιο επίπεδο και άνω είναι κλώνοι ή ολογράμματα. Η μεταβίβαση της ψυχής σε άλλο σκεύος - όπως στη ταινία AVATAR - ειναι ρουτινα και σημερινή πραγματικότητα. Γείνεται σε 8 λεπτά της ώρας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να το πιστέψουν διότι δεν ξέρουν τα αφεντικά και τη τεχνολογία τους όπως και δεν γνωρίζουν τη πραγματική ιστορία των κρατών και γενικά της γαίας. Και απο που να τη ξέρουν, αφού την ιστορία την έγραψαν οι νικητές(οι ρεπτοηδή NEFELIM). Ο άνθρωπος προτιμά να ζεί στο όνειρο της αυταπάτης που του προσφέρει καθημερινώς στο πιάτω η MATRIX.
http://www.grt-intel.com/c-d_topics/clones.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: