Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πλύση εγκεφάλου για το «ολοκαύτωμα»

Εικόνα

Χωρίς να ερωτηθούν οι λαοί της Ευρώπης, υπόκεινται σε απίστευτη και συνεχή πλύση εγκεφάλου. Μάλιστα, στόχος του συστήματος, είναι τα παιδιά. Η «επιμόρφωση» εκπαιδευτικών, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από το Συμβούλιο της Ευρώπης, ώστε η ευρωπαϊκή νεολαία να αφομοιώσει τα «μηνύματα» της Νέας Τάξης και να υποταχθεί στα κελεύσματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.


Το Συμβούλιο προχωρεί στη διεκπεραίωση συμπληρωματικών επιμορφωτικών σεμιναρίων σε ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, στη Νορβηγία, θα γίνει το 3ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο με θέμα «προετοιμάζοντας τους δασκάλους του αύριο για τη διαπολιτισμική κατανόηση». Στην Αυστρία, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «πολυγλωσσία, ανομοιότητα και κοινωνική συνοχή στα σχολεία», ενώ στην Πολωνία θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «το Άουσβιτς και το ολοκαύτωμα στο πλαίσιο της διδασκαλίας της διδασκαλίας της Ανάμνησης στην Ευρώπη».



Το οικείο υπουργείο, ενθαρρύνει την παρουσία Ελλήνων εκπαιδευτικών και τονίζει ότι «για την επιλογή των υποψηφίων που θα προταθούν για κάθε σεμινάριο θα γίνει επιλογή από την Επιτροπή Προεπιλογής στην Υπηρεσία μας. Η τελική επιλογή των υποψηφίων γίνεται από τη διοργανώτρια χώρα», ενώ υπογραμμίζει ότι οι σχετικές αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στο Τμήμα Διεθνών Οργανισμών της Διεύθυνσης των Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: