Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Nέα επίθεση κατα του Ελληνισμού ?

Βρετανός βουλευτής ζητεί να μην κλείσει Τμήμα Ελληνικών Σπουδών.

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Άντριου Ντίσμορ κατέθεσε ψήφισμα στο βρετανικό κοινοβούλιο, στο οποίο ζητά την υποστήριξή του ενάντια στο κλείσιμο του τμήματος Βυζαντινών & Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στο Κινγκς Κόλετζ του πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Στο υπόμνημά του, ο κ. Ντίσμορ ζητάει από το...
βρετανικό κοινοβούλιο να εκφράσει την ανησυχία του για το κλείσιμο του τμήματος Βυζαντινών & Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο τμήμα, αν και μικρό, έχει παγκόσμια φήμη για την διδασκαλία και την έρευνά του.
Παράλληλα στο ψήφισμα εκφράζεται η ανησυχία ότι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί θα απολυθούν.
Για τους λόγους αυτούς, ο Βρετανός βουλευτής στο ψήφισμά του καλεί τον πρύτανη του Κινγκς Κόλετζ και τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να επιτρέψουν στο σημαντικό αυτό το τμήμα να συνεχίσει το έργο του και τα επιτεύγματά του.


Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/blog-post_6858.html#ixzz0iFcHZKhO

Δεν υπάρχουν σχόλια: