Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πόσο όμορφα μπορεί να είναι όταν θα χαράζει ο ήλιος σε ένα γκρίζο Αιγαίο;



  • Ντόμινο αντιδράσεων με άγνωστες συνέπειες έφερε το δημοσίευμα για γκριζάρισμα των ουρανών του Αιγαίου
Την ίδια ώρα που στην Πολεμική Αεροπορία παρατηρούνται σοβαρές κινήσεις που οδηγούν σε παραίτηση μάχιμους αξιωματικούς και αρκετούς που καλύπτουν σοβαρές επιτελικές θέσεις προκειμένου να κερδίσουν από την έγκαιρη συνταξιοδότησή τους, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία αντιμετωπίζει με δέος, σενάρια και φήμες που διαχέονται σε ανώτερα επιτελικά κλιμάκια, ότι στο μέλλον δεν θα μπορεί να πετά ελεύθερα πάνω από το σύνολο της θάλασσας του Αιγαίου!
Σενάρια που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και που δείχνουν ότι η επεξεργασία τους γίνεται από μικτή Επιτροπή των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, με την πλήρη συγκατάνευση των μελών της κυβέρνησης, προετοιμάζουν την «απώλεια» του ανατολικού Αιγαίου από το χώρο πτήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας. Σαν κύριοι λόγοι αναφέρονται τόσο το οικονομικό κέρδος (περίπου 2 δις ευρώ) όσο και το γεγονός πως έτσι θα επέλθει «ειρήνευση» με την Τουρκία.
Τα σχέδια αυτά παρακολουθούν, εκ του σύνεγγυς ο Αναπληρωτής υπεξ Δημήτρης Δρούτσας και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ, κ. Παπαδόπουλος ενώ από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο ανυπεθα Π. Μπεγλίτης.
Στόχος είναι να ετοιμαστεί πριν τα τέλη Μαρτίου πλήρης πρόταση που θα υποβληθεί στο Μαξίμου προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, δεν αποκλείεται τις «βασικές αρχές» της πρότασης αυτής να συζήτησε χθες ο πρωθυπουργός με την Χίλαρι Κλίντον, επιδιώκοντας να παρουσιάσει «κινητικότητα» στα Έλληνο – Τουρκικά.
Η χθεσινή αποκάλυψη του ζητήματος, από αθηναϊκή εφημερίδα, δημιούργησε όμως νέα δεδομένα (παρά τη χλιαρή διάψευση του υπεξ) καθώς η αντιπολίτευση συζητά ήδη, την κατάθεση σχετικών ερωτήσεων προκειμένου να λάβει κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι «δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο» καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν αποκλείεται να καταγγείλει την κυβέρνηση πως επιχειρεί εν μέσω της κρίσης να διευρύνει το μέτωπο της εσωτερικής σύγκρουσης εμπλέκοντας και «εθνικά ζητήματα»!
Αν και τελικός στόχος του κυβερνητικού επιτελείου φέρεται να είναι η παρουσίαση της συγκεκριμένης πρότασης προς την Τουρκική πλευρά επισήμως στη διάρκεια της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν στην Αθήνα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, ήδη ένα προσχέδιο έχει προωθηθεί στην Άγκυρα προκειμένου να υποδείξει αντίστοιχες δικές της θέσεις προκειμένου να υπάρξει τελικός συμβιβασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: