Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

.


Ζευγάρι χριστιανών στο Πακιστάν αρνείται να ασπαστεί το Ισλάμ. Καίνε ζωντανό τον άντρα και οι αστυνομικοί βιάζουν την γυναίκα.

Ισλαμαμπάντ (AsiaNews) – Ο 38χρονος Arshed Masih, εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή του στο Νοσοκομείο ‘Holy Family’ στο Ραβαλπίντι, μία πόλη που δεν απέχει πολύ από την πρωτεύουσα του Πακιστάν.
Με τη βοήθεια της αστυνομίας, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές την περασμένη Παρασκευή τον πυρπόλησαν επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ και βίασαν τη γυναίκα του, ανέφεραν οι….
.

τοπικές πηγές στο AsiaNews.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Το 2005, Masih και η σύζυγός του άρχισαν να εργάζονται για έναν πάμπλουτο μουσουλμάνο επιχειρηματία, ως οδηγός εκείνος και ως καμαριέρα η σύζυγός του. Πρόσφατα και οι δύο έπεσαν σε δυσμένεια από τον εργοδότη τους και την οικογένειά του γιατί επέμεναν να παραμένουν χριστιανοί.

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η γυναίκα του Masih, η Μάρθα, «βιάστηκε από πράκτορες της αστυνομίας,» ανέφεραν τοπικές πηγές. Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας από 7 έως 12 ετών, τα υποχρέωσαν να παρακολουθούν τους γονείς τους να κακοποιούνται βάναυσα.

Ο Masih και η σύζυγός του βρίσκονται τώρα στο νοσοκομείο, ‘Αγία Οικογένεια’ όπως ανέφερε κάποιος υπάλληλος του Νοσοκομείου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς, περίπου το 80 τοις εκατό του σώματός του ήταν καμένο. Με τέτοιου είδους εγκαύματα, οι υπάλληλοι του νοσοκομείου είπαν ότι το θύμα (που απεικονίζεται) δεν θα κατάφερνε να επιζήσει.

Την Κυριακή, η κυβέρνηση του Πουντζάμπ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε έρευνα σχετικά με το τι συνέβη. «Το θέμα θα διερευνηθεί και οι ένοχοι θα συλληφθούν,» είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της επαρχίας Πουντζάμπ, Rana Sanaullah.

Το χριστιανικό ζευγάρι ζούσε με τα παιδιά τους ως υπάλληλοι του Σουλτάνου Sheikh Mohammad στο Ραβαλπίντι. Τον Ιανουάριο, θρησκευτικοί ηγέτες και ο ο Σουλτάνος είπαν στον Arshed να ασπαστεί το Ισλάμ μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του. Αφού εκείνος αρνήθηκε, τον απείλησαν ότι η άρνησή του θα έχει «τρομερές συνέπειες».

Ο Arshed προσφέρθηκε να εγκαταλείψει την εργασία του, αλλά ο επιχειρηματίας φέρεται να του είπε ότι θα τον «σκοτώσει» αν κάνει να φύγει.

Την περασμένη εβδομάδα, οι εντάσεις αυξήθηκαν όταν ο Σουλτάνος ανέφερε κλοπή των 500.000 πακιστανικών ρουπιών (περίπου US $ 6.000), και ακολούθησε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Αν και το χριστιανικό ζευγάρι δεν ονομάστηκε ως ύποπτο, ο επιχειρηματίας τους πρότεινε ότι θα ξεχάσει την υπόθεση αν ασπαζόντουσαν το Ισλάμ, «αλλιώς και οι δύο δεν θα έβλεπαν τα παιδιά τους ξανά.»
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο Arshed Masih επέλεξε να παραμείνει πιστός στη χριστιανική πίστη του, και την περασμένη Παρασκευή τον έκαψαν και την σύζυγό του την βίασαν αστυνομικοί.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός της Μειονότητας, Shahbaz Batti, που είναι καθολικός, μέχρι στιγμής αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, γιατί ήταν «απασχολημένος». Πρόκειται όμως, όπως είπε, να προβεί σε ανακοίνωση εντός των προσεχών ημερών.

Χριστιανικές οργανώσεις στο Ραβαλπίντι και στη Λαχώρη έχουν προγραμματίσει να προβούν σε διαμαρτυρίες για σήμερα.

Πηγή: http://www.asianews.it/

http://ksipnistere.blogspot.com/


ΑΠΟ αρχαία Ιθώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: