Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Το «Τιτοστάν» ή Σκόπια σταμάτησε την ανέγερση αγάλματος λόγω των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην βρώμικη συμμορία…


  • Η κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η πορεία ένταξης της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), έκανε τον δήμαρχο της πόλης Μπίτολα, Βλάντιμιρ Τάλεφσκι, να «παγώσει» την ανέγερση στην κεντρική πλατεία ενός αγάλματος του Φιλίππου Β΄, πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου.

    Ο λόγος είναι ότι -όπως είπε ο ίδιος ο δήμαρχος- δεν θέλει η τοποθέτηση του αγάλματος να στείλει κάποιο λανθασμένο πολιτικό μήνυμα, τη στιγμή που αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

    Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο Βλάντιμιρ Τάλεφσκι, ο οποίος προέρχεται από τις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, VMRO-DPMNE, υποστήριζε ότι τεχνικής φύσεως προβλήματα καθυστερούσαν την τοποθέτηση του αγάλματος.

    Πρόκειται για ένα χάλκινο άγαλμα του Φιλίππου Β’, έφιππου, το οποίο κόστισε 350.000 ευρώ και είναι έτοιμο εδώ και ενάμισι χρόνο. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται καλυμμένο στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Δημαρχείου της Μπίτολα.

  • Πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια: