Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Δρούτσας - Σκόπια: «Βόρεια Μακεδονία» το όνομα στην ελληνική γλώσσα


Μάρτιος 23, 2010
«Η ονομασία ‘Βόρεια Μακεδονία’ απηχεί την ελληνική θέση για να υπερβούμε τη διαφορά με το όνομα», γράφει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ‘Μακφαξ’ σήμερα.

Το δημοσίευμα που δεν είναι τυχαίο, αφού προωθεί, σιγά αλλά σταθερά, την ονομασία αυτή στο εσωτερικό της Ελλάδας, με δεδηλωμένο στόχο, από ότι βλέπουμε, την εξοικείωση του ελληνικού λαού, στην υποχώρηση αυτή.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος Αλεξαντάρ Τσοτσέφσκι (Александар Чочевски ) επικαλείται συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στο ‘Sky TV’, στην οποία σχολίασε τη σχετική αναφορά της πρότασης των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την επίσκεψη Παπανδρέου για ‘Βόρεια Μακεδονία’, συμπληρώνοντας πως αυτό προσφέρει την ευκαιρία για επίλυση της διαφοράς.

«Είναι γνωστό ότι ο κ. Νίμιτς προώθησε την ιδέα για την ονομασία ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’.

»Η ελληνική θέση επί της διαφοράς είναι ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό για τη συνολική χρήση του. Πιστεύω ότι όποιος χρησιμοποιεί τη λογική του, θα διαπιστώσει ποια ιδέα έχει εισαχθεί στον μυαλό του, ποια είναι η ελληνική θέση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δρούτσας.

Παρά το γεγονός, τονίζει το σκοπιανό δημοσίευμα, ότι στη συνέντευξή του επανέλαβε πολλές φορές ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την ένταξη της πΓΔΜ στις ευρωατλαντικές δομές, ωστόσο τόνισε πως και αν δεν ληφθεί τελική απόφαση για το όνομα δεν μπορούν να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον, στη διάρκεια της ισπανικής προεδρίας.

«Εάν το ζήτημα του ονόματος επιλυθεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν όμως δεν επιλυθεί , όπως είπα, δεν υπάρχει δυνατότητα έναρξης των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο Δημήτρης Δρούτσας.Ἂρθρα & Σκέψεις
- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: