Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Σταμάτησαν οι έρευνες στην Καβάλα...


Δεν τα βρήκαν η εταιρία που διενεργεί τις έρευνες με τα ΕΛΠΕ και έτσι τώρα σταματούν οι έρευνες με κίνδυνο να μείνουν στο δρόμο 300 εργαζόμενοι. Η Ενεργειακή Αιγαίου ενημέρωσε τους εργαζόμενους της Καβάλα Oil ΑΕ πως τα ΕΛΠΕ προέβαλαν αβάσιμες αιτιάσεις, ώστε να μη δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Αντίθετα, τα ΕΛΠΕ υποστηρίζουν πως η Ενεργειακή Αιγαίου δεν παρείχε έως τώρα τις τραπεζικές εγγυήσεις προκειμένου να της επιτραπεί να προχωρήσει σε έρευνες. Όπως και να 'χει το γεωτρύπανο έχει φύγει από την περιοχή των ερευνών και έτσι τώρα εργασίες γίνονται στα κοιτάσματα του Πρίνου και του “Ε” τα οποία, όπως λέει η εταιρία εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της για δύο ως πέντε χρόνια.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: