Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Ο Nigel Farage έξω από τα δόντια για Τουρκία, μεταναστευτικό, παγκοσμιοποίηση...!


H συγκεκριμένη συνέντευξη αφ'ενός θα ικανοποιήσει όσους πρεσβεύουν κι οι ίδιοι αυτά που εκφράζει, αφ'ετέρου μπορεί (και το ελπίζω) να δώσει στους αριστερούς τροφή για σκέψη, αφού καταδεικνύεται γλαφυρά το κοινό σημείο αναφοράς μεταξύ παγκοσμιοποίησης την οποία (υποτίθεται ?) αντιπαλεύουν και του διεθνισμού που πρεσβεύουν. Και απλά δε γίνεται να αντιπαλεύεις κάτι που ταυτόχρονα πρεσβεύεις... Θα πρέπει κάποτε να το σκεφτούν σοβαρά και να αποφασίσουν τι ακριβώς υπηρετούν/εξυπηρετούν εδώ.Επί της φιλοσοφικής θεώρησης ίσως υπάρχουν ερείσματα για τη συγκεκριμένη ιδεολογική θέαση, αλλά επί του πρακτέου, η εφαρμογή κανόνων που θα επιφέρουν την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ εισροή διαφορετικών εθνοτήτων στις χώρες της Ευρώπης, (και σε οποιαδήποτε χώρα εκτός Ευρώπης δηλαδή), θα έχει σαν λογικό αποτέλεσμα κάτι, που δε θα'ναι η "καλύτερη ζωή για τους ταλαίπωρους", αλλά η χειρότερη διαβίωση των πάντων, και η μετατροπή και των "αξιοπρεπώς διαβιούντων", επίσης σε ταλαίπωρους. Κι αυτός είναι ουσιαστικά ο τελικός στόχος των παγκοσμιοποιητών. Μια πληθυσμιακή μάζα στην εξαθλίωση, υποταγμένη σε ό,τι τους επιβληθεί μέσα από νομοθεσίες που θα επικυρώνονται και θα επιβάλλεται στους παντες, με γραφειοκρατικές και καθόλου δημοκρατικές διαδικασίες. Η ομοιογένεια που επιθυμούν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της ελίτ, είναι το βασικό συστατικό για να πετύχει ο φασισμός που δε θα έχει ιστορικό προηγούμενο και θα επιβάλλουν στο εγγύς μέλλον, μέσω της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" που ήδη άρχισαν να στήνουν και ανυπομονούν να ενεργοποιήσουν.
Το δόκιμο και καθόλου φανατισμένο-πλην λογικότατο συμπέρασμα που εξάγεται είναι το εξής:Η εθνική ταυτότητα δεν είναι αυτό που κάποιοι ( που είτε στην αφέλειά τους , είτε εσκεμμένα-μεθοδευμένα) δαιμονοποιούν ως ύψιστο αντιανθρώπινο κακό, είναι η φυσιολογική ανάγκη μιας εθνότητας (λαού μιας συγκεκριμένης χώρας τέλος πάντων) να διατηρήσει αφ'ενός τα κυριαρχικά της δικαιώματα (πράγμα ζωτικής σημασίας), αφ'ετέρου όλα αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.Δείτε, κρίνετε και σχολιάστε.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: