Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Εξασκείσαι καλύτερα όταν είσαι μόνος !!!!

Δείτε τα ποσά που εγκρίθηκαν, με το έγγραφο της φωτογραφίας, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, του υπουργείου Παιδείας .
Τα ποσά αυτά είναι χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε (ΕΣΠΑ) με σκοπό την πρακτική εξάσκηση των ΤΕΙ.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στον:
Σχεδιασμό, εισαγωγή και εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης προκειμένου να αυξηθεί η απασχολησιμότητα, να βελτιωθεί η συνάφεια της υποχρεωτικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης / κατάρτισης προς την αγορά εργασίας, και να προσαρμοστούν οι δεξιότητες του εκπαιδευμένου προσωπικού σε μία καινοτόμο αντίληψη και σε μία οικονομία βασισμένη στην κοινωνία της γνώσης.
Μέχρι εδώ όλα καλά…
Δείτε τώρα τα ποσά που πήραν μερικά ΤΕΙ με μονοψήφιο αριθμό φοιτητών.
(Κάντε κλικ στις πιο κάτω εικόνες για μεγέθυνση)

Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, με μηδέν εισακτέους, χρηματοδοτήθηκε με 122.000 ευρώ για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών του! Το τμήμα Ζωικής Παραγωγής Ηπείρου πήρε περισσότερα χρήματα και συγκεκριμένα 154.000 ευρώ, αφού έχει έναν εισακτέο!
Τμήμα Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, έχει 207 θέσεις, 3 εισακτέους και πήρε 248.387 ευρώ. Το τμήμα Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης Μεσολογγίου με 138 θέσεις, έναν εισακτέο και χρηματοδοτήθηκε με 195.489 ευρώ.
Λίγα βάζετε…πολλά παίρνετε, πολλά βάζετε λίγα παίρνετε.
Κατά την κ. Διαμαντοπούλου, ένα είναι σίγουρο:
Εξασκείσαι καλύτερα όταν είσαι μόνος !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: