Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

"Τι στο καλό ψεκάζουν;" Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τα chemtrailsΝέο βίντεοThe Chemtrail/Geo-Engineering Coverup Revealed (Η συγκάλυψη των Chemtrails/Γεωμηχανικής ξεσκεπάζεται).
Μέχρι τώρα ο καθένας έχει δει διασταυρωμένες πυκνές λευκές νεφελώδεις γραμμές πίσω από αεριωθούμενα αεροσκάφη, που εκτείνονται από την μία άκρη του ορίζοντα ως την άλλη, μετατρέποντας τελικά τον ουρανό σε μια σκοτεινή ομίχλη. Ηέμφυτη νοημοσύνη μας μας λέει ότι αυτά δεν είναι απλές διαδρομές ατμών από τους κινητήρες των τζετ, αλλά κανείς δεν έχει ακόμη ρωτήσει αυτά τα ερωτήματα: ποιος το κάνει αυτό και γιατί. Όλα αλλάζουν με την κυκλοφορία αυτού του βίντεο. Εδώ είναι η ιστορία μίας ταχέως αναπτυσσόμενηςβιομηχανίας που ονομάζεται γεωμηχανικήη οποία καθοδηγείται από επιστήμονες, εταιρείες και κυβερνήσειςπου έχουν πρόθεση να μεταβάλλουν το παγκόσμιο κλίμα, ναελέγχουν τις καιρικές συνθήκες, καθώς και να αλλοιώσουν τη χημική σύνθεση του εδάφους και του νερού - όλα δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας. Παρά το γεγονός ότι αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα προγράμματα αυτά βρίσκονται μόνο στο στάδιο της συζήτησης, τα στοιχεία είναι άφθονα ότι έχουν ξεκινήσει ήδη, περίπου, από το έτος 1990 - και τααποτελέσματα ήταν καταστροφικά για τις καλλιέργειες, τηνάγρια ζωή, και την ανθρώπινη υγεία. Μας ψεκάζουν με τοξικές ουσίες χωρίς τη συγκατάθεσή μαςκάνοντας μεγαλύτερη την πληγή μας λένε και ψέματα για αυτό. Μην δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ, αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση.
Διάρκεια98 λεπτά
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Οκτώβριος 2010
Παραγωγοί: G. Edward Griffin, Michael Murphy και Paul Wittenberger

Δεν υπάρχουν σχόλια: