Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Ιδιοκτήτης του ΝΑΤΟ κι όχι εταίρος η Τουρκία»


Νταβούτογλου: Δεν θα επιτρέψουμε στην Κύπρο να μετέχει στους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων
Η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν είναι εταίρος του ΝΑΤΟ, αλλά ιδιοκτήτης, είπε με αλαζονικό τρόπο ο Αχμέτ Νταβούτογλου, αναφερόμενος σε μια συζήτηση που έγινε πρόσφατα σε σύνοδο της Συμμαχίας, όταν απάντησε σε ομόλογό του. Σε δηλώσεις που έκανε στη Σαγκάη της Κίνας αναφέρθηκε και στα προβλήματα στις σχέσεις ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Δεν πρόκειται, είπε, να επιτρέψει η Άγκυρα τη συμμετοχή της Κύπρου στους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων του ΝΑΤΟ.

Αναφερόμενος στα ελλαδοτουρκικά είπε πως είναι θετικό το κλίμα που επικρατεί «αλλά δεν πρέπει να έχουμε και την προσδοκία ότι αύριο κιόλας θα έχουμε κάτι. Πρέπει να στρώσουμε το δρόμο της ειρήνης». Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι μετά τις πολιτικές επαφές μεταξύ των δύο χωρών από τον περασμένο Μάιο, «ξεκίνησαν και πάλι οι διερευνητικές επαφές, που είχαν διακοπεί και δεν προχωρούσαν με τον επιθυμητό ρυθμό».

«Οι συνομιλίες αυτές προχωρούν αμοιβαία με καλοπροαίρετο τρόπο και, σύμφωνα με την αντίληψη συμβιβασμού. Εμείς επιθυμούμε το Αιγαίο να είναι θάλασσα ειρήνης μεταξύ των δύο πλευρών. Αποδίδουμε σημασία όχι στο να έρχονται για διάφορους λόγους αντιμέτωπες οι αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις στην περιοχή αυτή, αλλά στη διακίνηση ανθρώπων και αγαθών».

Ο Νταβούτογλου είπε πως, προκειμένου να οικοδομηθεί μόνιμη ειρήνη στο Αιγαίο, θα πρέπει να επικρατήσει νέα αντίληψη στην περιοχή και τόνισε τα εξής: «Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή βλέπουμε ότι η αντίληψη αυτή έχει αρχίσει σιγά σιγά να ισχύει. Φυσικά είναι δύσκολο. Πρέπει να δεχθούμε ότι το Αιγαίο είναι μία δύσκολη γεωγραφία. Ο διασκορπισμός των νησιών και το γεγονός ότι πολλά ζητήματα είναι αλληλένδετα, καθιστούν το θέμα περίπλοκο. Εάν αντιμετωπίσουμε το θέμα με υπομονή, αμοιβαία κατανόηση και ειρηνικό όραμα, μπορούμε να οδηγηθούμε σε μία λύση, που θα διασφαλίζει το μέγιστο συμφέρον για τις δύο γειτονικές χώρες, τους δύο γειτονικούς λαούς». 
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_4810.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: