Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Γιατί οδηγούν το Καστελόριζο σε αποκλεισμό;Το θέμα με τον αποκλεισμό του Καστελόριζου απο την υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια το είχαμε αναφέρει πριν κάτι μέρες σε αυτο το άρθρο.
Επειδή όμως το θεωρούμε ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας το επαναφέρουμε,γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία ή μόνο απο αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων,αλλά σκοπίμως τα νησιά και μάλιστα συγκεκριμένα νησιά οδηγούνται στην αγκαλιά της Τουρκίας.
Ο δήμαρχος του νησιού Παύλος Πανηγύρης χαρακτήρισε την κατάσταση ως τραγική. Η έλλειψη σε αγαθά πρώτης ανάγκης είναι μεγάλη, τόνισε, αλλά έχουμε κατορθώσει να έχουμε τροφοδοσία από την Τουρκία. «Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λύση, όπως καταλαβαίνετε» σημείωσε. «Έχουμε μικρά παιδιά και εκτός αυτού, ο στρατός τροφοδοτείται από το αυτό πλοίο, που τώρα το Υπουργείο αποφάσισε να διακόψει την εκτέλεση του δρομολογίου του», ρουθούνισε με απογοήτευση. Προ τριών ημερών πέρασε από το νησί το πλοίο «Διαγόρας» της Blue Star Ferries, αλλά αυτό το πλοίο δεν διαθέτει ψυγείο για να μεταφερθεί μεγάλος όγκος τροφίμων, κατέληξε ο κ. Πανηγύρης.
Δυστυχώς όμως το Καστελόριζο δεν είναι το μόνο νησί που αφέθηκε στην τύχη του,παρόμοια κατάσταση επικρατεί εδω και μήνες στην Γαύδο.Διαβάστε εδω.
Σημειωτέον,οτι και η Γαύδος αποτελεί αμφισβητούμενη περιοχή απο τους Τούρκους.

Για σκεφτείτε τι κοινό έχει το Καστελόριζο και η Γαύδος ;
Μα φυσικά ,τα κοιτάσματα πετρελαίου.

Και αμα το θεωρείτε τυχαίο και αυτό,δείτε  και το χάρτη ερευνών  του Πίρι Ρέις,οπως αποκάλυψε ο σταθμός Blue Sky.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: