Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΜΠΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ο ΜΠΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με το 497 σελίδων βιβλίο του πρωην Αμερικανού πρόεδρου ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ που επίσημα κυκλοφορεί σε λίγες ώρες στις ΗΠΑ υπό τον τίτλο DECISION POINTS ο πρωην ένοικος του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει ότι έδωσε σαφή εντολή στο Πεντάγωνο να προετοιμάσει άμεσα σχέδια για να πλήξουν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «γιατί πρέπει να σταματήσει το πυρηνικό ρολόι και να μην φθάσουμε ποτέ στο σημείο να απειλείται ο κόσμος από ένα πυρηνικό ΙΡΑΝ»(για αυτή την απόφαση του είχα αποκαλύψει πολλά στοιχεία στο περιοδικό ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ το 2007-2008). Υποστηρίζει ότι αρκετοί σύμβουλοι του ήσαν εναντίον μιας τέτοιας επιλογής γιατί θα προκαλούσε νέες σφοδρές αντιδράσεις κατά των ΗΠΑ στον Μουσουλμανικό κόσμο, αλλά υπήρχαν και πολλοί που υποστήριξαν την απόφαση του , γιατί το ΙΡΑΝ δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει στάση.
Στο μεταξύ από την ΑΓΚΥΡΑ ο πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ της ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ τάχθηκε υπέρ της «επιστροφής ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ στον χώρο της πλήρους συνεργασίας». Ο γνωστός και κορυφαίος Γερουσιαστής επισκέπτεται το ΙΣΡΑΗΛ, μετά την σειρά επισκέψεων που έκανε σε ΛΙΒΑΝΟ-ΣΥΡΙΑ-ΣΟΥΔΑΝ , όπου συζήτησε πάρα πολύ κρίσιμα και τρέχοντα θέματα με τους ΕΛ ΜΠΑΣΙΡ-ΧΑΡΙΡΙ-ΑΣΣΑΝΤ.
http://www.drougos.gr/?p=8982

Δεν υπάρχουν σχόλια: