Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για μετανάστες, λαθρομετανάστες, για Πολιτικούς που τους υποστηρίζουν, για άλλους που ανησυχούν κλπ, θέλω να καταθέσω την μαρτυρία μου, η οποία είναι διαφωτιστική, και θα κάνει τον κάθε ένα από εμάς να καταλάβει τι συμβαίνει και να πάψει να απορεί.

Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Αυτό που περιγράφω το είδα με τα μάτια μου.

Κατοικώ στην Μυτιλήνη. Από εδώ περνάει, σχεδόν καθημερινά, ένας αριθμός λαθρομεταναστών που έρχονται από απέναντι, τα Μικρασιατικά παράλια.

Τους βλέπεις στους δρόμους, τους ξεχωρίζεις απ το χρώμα τους, απ το περπάτημά τους, απ τα ρούχα τους. Κάνουν μπαμ από μακριά. Περπατάνε αργά και κάποια στιγμή κάθονται κάπου και περιμένουν, σαν κάποιον να περιμένουν ναρθη να τους συναντήσει. Είναι ψύχραιμοι,ήρεμοι, με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Και δεν τους ξαναβλέπεις.

Αυτό το Καλοκαίρι ένα μεσημεράκι,είχα πάει για μπάνιο στον Άγιο Ερμογένη. Μέρα μεσημέρι λοιπόν, βλέπω μια βάρκα φουσκωτή, μαύρη,με μικρή εξωλέμβια μηχανή,γεμάτη λαθρομετανάστες, καμιά εικοσιπενταριά άτομα. Ερχόταν αργά έτσι βαρυφορτωμένη όπως ήταν και με μικρή μηχανή 10-15 άλογα.

Τι να κάνω; Τηλεφώνησα στο λιμεναρχείο και τους είπα τι βλέπω. "Ευχαριστούμε, θα επιληφθούμε της υπόθεσης", μου απάντησαν.

Περίμενα κι εγώ να δω κάποια κίνηση εκ μέρους του Λιμεναρχείου. Μάταια.

Σιγά σιγά, πλησίασε η βάρκα με τους λαθρομετανάστες και κατευθύνθηκε πίσω απ τον κάβο για να τους αποβιβάσει.

Μετά από ένα τέταρτο ξαναβλέπω την βάρκα, άδεια αυτή τη φορά, με την πλώρη σηκωμένη να κοιτάζει τον ουρανό αφού όλο το βάρος ήταν πίσω ( δηλ ο δουλέμπορος και η μηχανή ), σιγά σιγά, με το πάσο της επέστρεφε στα Τούρκικα παράλια.

'Τα πήρα ', που λένε. Παράτησα το μπάνιο μου πήρα το αυτοκίνητό μου και κατευθύνθηκα προς το μέρος που είχαν αποβιβαστεί οι λαθρομετανάστες. Και έμεινα με το στόμα ανοιχτό !

Εκεί τους περίμενε ένα λεωφορείο και τους επιβίβαζε !!!

Το βράδυ που το έλεγα στην παρέα και μου απάντησε ένας γιατρός που δουλεύει στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, ότι το λεωφορείο τους πήγε κατ ευθείαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, εμβόλια κλπ. Τους περίμενε εκεί και όταν τέλειωσαν επιβιβάστηκαν ξανά και αναχώρησαν σε άγνωστη κατεύθυνση. ''Ετσι γίνεται κάθε φορά'' πρόσθεσε.

Και τότε κατάλαβα ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στη χώρα μας εν γνώσει της Κυβέρνησης και με την έγκρισή της !!!

Όλα τα άλλα που λέγονται και ακούγονται είναι στάχτη στα μάτια του λαού.

Μου το έστειλε με email ΕΝΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια: