Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Βενιζέλος: θέμα ελέγχου στο Αιγαίο αν διοικήσει η Αγκυρα την «ασπίδα»


«Aν τα ζητήματα της αντιπυραυλικής Ασπίδας τα χειριστεί η Τουρκία, μπορεί να δημιουργηθεί θέμα επιχειρησιακού ελέγχου στο Αιγαίο».

Τα ως άνω δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ε. Βενιζέλος, εκφράζοντας εμμέσως ότι έστω και στο παρά πέντε της Συνόδου Κορυφής του NATO), την αντίθεσή του στους πρόσφατους όρους που έθεσε ο ηγέτης της γείτονος χώρας για το νέο ΝΑΤΟϊκό δόγμα.

Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα δεν μετέχει και δεν θα μετάσχει σε καμία ΝΑΤΟϊκή άσκηση, που θίγει τη δική μας αντίληψη περί εθνικής ασφάλειας».

Τόνισε δε ότι «είναι ανακριβές πως υπάρχει περιορισμός ως προς τις πτήσεις των ελληνικών αεροσκαφών, με όριο τον 25ο μεσημβρινό», απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρώην προέδρου της Βουλής Απ. Κα­κλαμάνη, κατά τη διάρκεια ενημέρωσα της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του NATO στη Λισαβόνα την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

Επί της ουσίας των θέσεων της ελληνικής πλευράς ως προς το νέο ΝΑΤΟϊκό δόγμα και την αντιπυραυλική ασπίδα, ο κ. Βενιζέλος  δεν πρόσθεσε τίποτε περαιτέρω των ήδη γνωστών.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η Αθήνα δεν κάνει αποδεκτή την πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν για αφοπλισμένες πτήσεις  στο FIR Αθηνών.

Επιχείρησε, τέλος, να διαψεύσει ότι υπάρχει περιορισμός δαπανών ως προς τα ανταλλακτικά, κλπ., κάνοντας λόγο για «ανορθολογισμό δαπανών» στο πλαίσιο της υπάρχουσας δημοσιονομι­κής κατάστασης και της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας. Α.Ε.Μ.

εφημερίδα  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 7

 

Απο Ελλην Ελληνολάτρης /  http://ellinilatris.blogspot.com/2010/11/blog-post_4784.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: